Sisältöön sitemap

Ranua Zoo on nyt Ranua Resort

Lähes 40-vuotisen olemassaolomme aikana olemme kasvaneet hurjasti alkuperäisestä ja nykyisin olemme paljon muutakin kuin eläinpuisto; meillä on upeat lasi-iglut Ranuanjärven rannalla, hienot lomahuvilat lomakylässä vastapäätä eläinpuistoa, kaksi Camping-aluetta, palveleva ravintola sekä lukuisia erilaisia aktiviteetteja vuoden ympäri. Ranuan eläinpuisto on perustettu 1983 ja siitä onkin tullut vuosikymmenten aikana Lapin suosituin perhematkailukohde ja Ranuan matkailun vetonaula.

Halusimme selkeyttää palvelukokonaisuuttamme ja näin juhlavuoden kynnyksellä kokosimme kaikki palvelumme saman brändin alle. Siitä syntyi Ranua Resort. Haluamme tarjota vierailijoillemme luksusta arjen keskelle. Olemme kuitenkin sama Ranuan eläinpuisto kuin tähänkin asti – vain kokonaisuuttamme kuvaavammalla nimellä. Nimiuudistuksen yhteydessä myös logomme sai päivityksen, kun vanha tuttu karhunpää sai modernimman ilmeen. Karhu on tunnusmerkkimme jatkossakin.

Toimintamme sisältää jatkossa samat elementit kuin ennenkin kunnioittaen alkuperäämme; olla arktinen eläinpuisto ja tarjota ikimuistoisia elämyksiä matkailijoille.

Arvomme ovat sydämellinen, elämyksellinen ja vastuullinen, ja kaiken tekemisemme keskiössä on asiakas, Sinä.

Olet Sydämellisesti tervetullut Ranua Resortiin!