Sisältöön sitemap

RANUA RESORTIN SYKSY MAJOITUSTARJOUS

star
Varaa Lomahuvilat -15 % ja Lasi-iglut -20 %!

Lomahuvilat sopivat hyvin 1-6 hengelle ja Lasi-igluissa voi valita kahden hengen tai perheillekin hyvin sopivan 2+2 hengen iglun välillä.

Varaa majoitus etuhintaan suoraan verkkokaupastamme. Lomahuviloiden edun saat koodilla RUSKA15 ja Lasi-iglujen edun koodilla RUSKA20.

Etuhintainen majoitus on varattavissa ajalle 1.9.-31.10.2023 saatavuuden mukaan. Majoitus maksetaan varattaessa ja ilmainen peruutus on vielä 3 vrk:tta ennen saapumista. Etu koskee uusia, suoraan tehtyjä varauksia. Etuun ei voi yhdistää muita alennuksia.

VARAA NYT!

Twin Igloo 2

Lake side Igloo 2+2

Keittiö

Suihku

Sauna

WC

ARKTISTA LUKSUSTA ARKEESI Taianomainen yö lasi-iglussa

star

Arctic Igloos iglukylä sijaitsee Ranuanjärven rauhallisella rannalla, kaukana kaupunkien valoista täydessä hiljaisuudessa. Iglut on sijoitettu järven rantaan niin, että jokaisesta voi ihastella näkymää järvenselän yli. Katon lasipaneelien lämmitys estää lasien huurtumisen ja lumen kasautumisen, joten näkymät avautuvat esteettömästi vuoden ympäri. Lasi-iglut ovat laadukkaasti varusteltuja ja jokaisesta löytyy sängyt 2-4 henkilölle, oma minikeittiö, sauna, suihku sekä wc. Vietä unohtumaton luksusyö Ranuan tähtitaivaan alla!

Iglut sijaitsevat kahdessa rivissä, Twin iglujen sijaitessa ylempänä rinteessä ja Lake side iglujen ollessa lähempänä rantaa. Twin iglut ovat 1-2 kahdelle hengelle ja Lake side iglut 2 aikuiselle + kahdelle lapselle (lapset alle 14 v.). Huomaathan, että kaikki iglumme ovat savuttomia ja lemmikkivapaita.

  • Huonekoko 36 m2
  • Näköala järvelle
  • Twin: Kaksi erillistä laadukasta vuodetta / Lake side: Laadukas parivuode ja kaksi sängyn alta ulosvedettävää lisävuodetta
  • Ilmastointi ja lämmitys
  • Suihku, wc ja oma sauna, hiustenkuivain
  • Keittonurkkaus (jääkaappi, vedenkeitin, pressopannu, liesi), ruokailuryhmä kahdelle
  • Liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous sis. hintaan
  • Ilmainen Wifi ja pysäköinti

Arctic Igloos – Lasi-iglut

star
Tervetuloa viettämään unohtumaton luksusyö lasi-igluissamme!

Asiakkaidemme arvosteluja

Tähtitaivas

Varaa unohtumaton luksusyö nyt

Vaihda arki arktiseen! Varaa irtiotto arjesta ja mieleenpainuva yö lasi-igluissamme.

Varaa majoitus