Sisältöön sitemap

Päivitetty 19.6.2023

Palvelu- ja lisämaksuhinnasto on otettu käyttöön 1.10.2020 alkaen. Palvelumaksu peritään kokonaisuudessaan varauksentekohetkellä verkkokaupassa. Se määräytyy tuotekategorian mukaan ja peritään per varaus. Verkkokaupan kerätyt palvelumaksut käytämme online-myynnin kehittämiseen tulevaisuudessa. Palvelumaksua sovelletaan verkkokaupassa https://store.ranuazoo.com ennakkoon tehtyihin varauksiin alla listatuissa tuotekategorioissa. Palvelumaksun suuruus on merkittynä kategorian jälkeen.

Palveluhinnasto
Pääsylippuvaraus 1 € *
Aktiviteettivaraus 15 € *
Välinevuokraus 1 € *
Pakettivaraus 15 € *
* koskee kaikkia ennakkoon tehtyjä varauksia

Esimerkki 1
Mikäli varaat pääsyliput Eläinpuistoon seurueellesi, kahdelle aikuiselle ja yhdelle lapselle, on palvelumaksu kokonaisuudessaan varauksella
1 €. Seurueen koolla ei ole merkitystä palvelumaksun määräytymiselle.

Esimerkki 2
Mikäli varaat aktiviteetin (aktiviteetti tai safari) seurueellesi, kahdelle aikuiselle ja kolmelle lapselle, on palvelumaksu kokonaisuudessaan varauksella 15,00€. Seurueen koolla tai varauksella
olevien aktiviteettien määrällä ei ole merkitystä palvelumaksun määräytymiselle.

Esimerkki 3
Mikäli varaat pääsyliput sekä aktiviteetin seurueellesi, on palvelumaksu kokonaisuudessaan 15 €. Palvelumaksun suuruus ei siis voi ylittää 15 € määriteltyä rajaa per varaus.

Lisämaksuhinnasto

Otamme käyttöön 1.10.2020 alkaen lisämaksuhinnaston liittyen väärinkäytöksiin ja vahinkoihin majoituskohteissamme. Lisämaksuhinnaston mukaiset lisämaksut veloitetaan asiakkaalta, kun väärinkäytös on todettu. Laajemmat lisämaksuhinnaston ehdot ja käytännöt on kirjattu Ranuan Seudun Matkailu Oy:n varaus- ja peruutusehtoihin.

Asiakkaan huoneiston oven avaaminen klo 18-08 välisenä aikana 60 €
Huoneiston sisätiloissa todettu tupakointi 400 €
Ei ilmoitettu lemmikki huoneistossa 100 €
Huoneiston siivouksen lisätyömaksu 200 €
Huoneiston korjauskulut veloitetaan aina todellisten kulujen mukaan.

Jos majoittumisen jälkeen on selvästi havaittavissa, että huoneistossa on majoittunut ilmoitettua henkilömäärää enemmän tai vuoteita on käytetty ilmoitettua henkilömäärää enemmän, veloittaa Ranuan Seudun Matkailu Oy asiakkaalta todettujen/käytettyjen vuoteiden mukaan erotuksen majoituksen henkilömäärä hinnaston mukaan.

Huomaa, että tätä lisämaksuhinnoittelua sovelletaan kohteissa, joissa majoitushinta riippuu majoittuvien henkilöiden määrästä.

Esimerkki 1
Asiakas on varannut huoneiston kahdelle (2) hengelle ja suorittanut maksun tämän henkilömäärän mukaan. Majoittumisen jälkeen todetaan, että huoneiston kuudesta vuoteesta on käytetty neljä (4). Tällöin asiakkaalta veloitetaan lisämaksu, olettaen, että huoneistossa on majoittunut kahden (2) hengen sijaan neljä (4) henkilöä. Lisämaksun suuruus määritellään aina voimassa olevan hinnaston mukaan. Tapaukset käsitellään aina tapauskohtaisesti.