Sisältöön sitemap

Virkistys- & tykypäivät

star

Ranua Resort on oivallinen paikka viettää virkistys- ja tykypäiviä!

Koosta mieleisesi kokonaisuus eläinpuisto-vierailusta, kokous- ja ravintolapalveluista sekä aktiviteeteista. Varaa myös majoitus yöksi tai kahdeksi! Meillä löytyy hyvin tilaa myös isommalle porukalle.

Esimerkkipäivä:

  • Klo 8-11 Aamukahvi suolaisella, aikaa omalle tai tilatulle ohjelmalle
  • Klo 11-11.45 Lounas ravintolassa
  • Klo 12-14 Liikunnallinen ohjattu tiimiaktiviteetti ulkona / talvella vaihtoehtona mm. moottorikelkkailua, pilkintää
  • Klo 14-16 Omatoiminen tai opastettu vierailu eläinpuistoon
  • Klo 16-18 Iltapäiväkahvi makealla, aikaa omalle ohjelmalle ennen kotiin lähtöä

Varattavissa myös tunnelmallinen kota yhdessä oloon, ruokailuun tai ryhmätyötilaksi!

 

Pyydä tarjous

Kokouspaketit

star

Meillä on mainiot puitteet viettää elämyksellisiä kokouksia!

Kokouspakettien hintaan kuuluu kokoustila ja -tekniikka sekä tarjoilut valintanne mukaan. Kokouksiin voi yhdistää myös vierailun eläinpuistossa sekä erilaisia ohjattuja liikunta- ja tiimiaktiviteetteja, hevos- ja huskyajeluita sekä porotilavierailuja. Varaa myös majoitus joko Lomahuviloihin tai Lasi-igluihin.

Kokouspakettien hinnat alkaen 19 € /hlö. Lue lisää valmiista kokouspakettivaihtoehdoista täällä. Räätälöimme kokouspakettien sisällöt mielellämme yrityksenne tarpeisiin!

Pyydämme vahvistamaan henkilömäärät kokouspäiviin aina etukäteen viimeistään 7 vrk:tta ennen ajankohtaa palvelujemme sujuvan toteutumisen takaamiseksi. Huomaathan, että varatut kokouspaketit laskutetaan vahvistetun henkilömäärän mukaan, tai toteutuvan henkilömäärän mukaisesti, mikäli osallistujia on enemmän kuin etukäteen on ilmoitettu.

 

Kokouspaketit

Työ- tai projektimajoitus

star

Ranua Resortista löydät mukavan vaihtoehdon myös työmajoitukseen!

Hyvin varustelluissa lomahuviloissa on kaksi kahden hengen makuuhuonetta (yksi parivuoteella, toisessa kaksi erillistä vuodetta) ja kaksi lisävuodetta yläparvella. Huoneistoissa on täysin varusteltu keittiö, kaksi wc:tä, kylpyhuone ja sauna, sekä myös toinen suihku yläkerran wc:n yhteydessä.

Majoitukseen sisältyy aina liinavaatteet, pyyhkeet sekä loppusiivous. Voit varata majoituksen aamiaisella tai ilman (ajalla huhti-lokakuu aamiainen tarjoillaan take awayna).

Kysy työmatkustushintaa yksittäiseen varaukseen tai pidempiaikaisempaan tarpeeseen. Teemme mielellämme tarjouksen varaustilanteen mukaan!

Varaukset ja tiedustelut sales@ranuaresort.com

Pyydä tarjous

Eläinpuistovierailu

star

Varaa ryhmäliput ryhmällesi

Voitte kiertää eläinpuiston omalla porukalla tai varata ennakkoon oppaan. Asiantunteva opas tekee eläinpuistovierailusta vieläkin antoisamman: hän osaa kertoa lisää eläimistä ja niiden persoonallisuuksista sekä vastata kysymyksiinne eläinten elintavoista sekä arktisesta luonnosta. Oppaan kanssa osaa eläimistä pääsee ihailemaan lähietäisyydeltä, sillä opastettuun kierrokseen kuuluu aina myös eläinten ruokinta. Huomioithan, että opastus tulee varata hyvissä ajoin ennen saapumista.

Suomen- tai englannin kielinen opastus 1-30 hengelle / 120 €

Lippujen ryhmähinta:

  • Aikuinen 19 €
  • Lapsi 4-14 vuotta 15,50 €
  • Alle neljävuotiaat sekä ryhmän kuljettaja vierailevat veloituksetta

Varaukset ja tiedustelut wildlifepark@ranuaresort.com. Voit ostaa ryhmähintaiset liput myös suoraan verkkokaupastamme store.ranuaresort.com/

Pyydä tarjous
lapset

Perhepäivä

star

Järjestä hauska ja opettavainen perhepäivä

Olemme loistava kohde perhepäivän järjestämiseen! Varaa eläinpuistopäivä yrityksen omalle henkilökunnalle perheineen, tai ilahduta vaikka yrityksenne asiakkaita tai yhdistyksen jäseniä. Voitte varata vierailijoille pelkkiä lippuja, tai yhdistää liput ja lounaan, jolloin tarjoamme edullisemman yhteishinnan.

Perhepäivän yhteyteen on mahdollista laittaa esille myös oma infopiste, jossa yritys tai yhdistys voi esitellä omia palveluitaan.

Varaukset ja tiedustelut wildlifepark@ranuaresort.com

Pyydä tarjous
jääkarhu Lomahuvila

Haluatko lukea Ranua Resortin kuulumisia ja vastaanottaa tarjouksia?

Tilaa uutiskirje