Sisältöön sitemap

Virkistys- & tykypäivät

star

Ranua Resort on oivallinen paikka viettää yrityksen henkilöstön virkistys- ja tykypäiviä tai varata ajankohta henkilökunnan tai asiakkaiden perhepäivien viettoon!

Yritysten ja yhteisöjen perhepäivät kruunaa hyvä ruoka; ruokailun voimme järjestää ravintolassamme tai tunnelmallisessa kodassa. Myös ohjatut kierrokset eläinpuistossa sekä muut aktiviteetit tekevät päivästänne ikimuistoisen.

Kysy lisäksi tarjous myös majoituksesta!

 

Pyydä tarjous

Kokouspaketit

star

Meillä on mainiot puitteet viettää elämyksellisiä kokouksia!

Kokouspakettien hintaan kuuluu kokoustila ja -tekniikka sekä tarjoilut valintanne mukaan. Kokouksiin voi yhdistää myös vierailun eläinpuistossa sekä erilaisia ohjattuja liikunta- ja tiimiaktiviteetteja, hevos- ja huskyajeluita sekä porotilavierailuja. Varaa myös majoitus joko Lomahuviloihin tai Lasi-igluihin.

Kokouspakettien hinnat alkaen 19 € /hlö. Lue lisää valmiista kokouspakettivaihtoehdoista täällä. Räätälöimme kokouspakettien sisällöt mielellämme yrityksenne tarpeisiin!

Huomaathan, että varatut kokouspaketit laskutetaan vahvistetun henkilömäärän mukaan. Pyydämme vahvistamaan henkilömäärät kokouspäiviin aina etukäteen palvelujemme sujuvan toteutumisen takaamiseksi.

 

Kokouspaketit

Työ- tai projektimajoitus

star

Ranua Resortista löydät mukavan vaihtoehdon myös työmajoitukseen!

Hyvin varustelluissa lomahuviloissa on kaksi kahden hengen makuuhuonetta (yksi parivuoteella, toisessa kaksi erillistä vuodetta) ja kaksi lisävuodetta yläparvella. Huoneistoissa on täysin varusteltu keittiö, kaksi wc:tä, kylpyhuone ja sauna, sekä myös toinen suihku yläkerran wc:n yhteydessä.

Majoitukseen sisältyy aina liinavaatteet, pyyhkeet sekä loppusiivous. Voit varata majoituksen aamiaisella tai ilman (ajalla huhti-lokakuu aamiainen tarjoillaan take awayna).

Kysy työmatkustushintaa yksittäiseen varaukseen tai pidempiaikaisempaan tarpeeseen. Teemme mielellämme tarjouksen varaustilanteen mukaan!

Varaukset ja tiedustelut sales@ranuaresort.com

Pyydä tarjous

Eläinpuistovierailu

star

Varaa ryhmäliput ryhmällesi

Voitte kiertää eläinpuiston omalla porukalla tai varata ennakkoon oppaan. Asiantunteva opas tekee eläinpuistovierailusta vieläkin antoisamman: hän osaa kertoa lisää eläimistä ja niiden persoonallisuuksista sekä vastata kysymyksiinne eläinten elintavoista sekä arktisesta luonnosta. Oppaan kanssa osaa eläimistä pääsee ihailemaan lähietäisyydeltä, sillä opastettuun kierrokseen kuuluu aina myös eläinten ruokinta. Huomioithan, että opastus tulee varata hyvissä ajoin ennen saapumista.

Suomen- tai englannin kielinen opastus 1-30 hengelle / 120 €

Lippujen ryhmähinta:

  • Aikuinen 19 €
  • Lapsi 4-14 vuotta 15,50 €
  • Alle neljävuotiaat sekä ryhmän kuljettaja vierailevat veloituksetta

Varaukset ja tiedustelut wildlifepark@ranuaresort.com. Voit ostaa ryhmähintaiset liput myös suoraan verkkokaupastamme store.ranuazoo.com/

Pyydä tarjous
jääkarhu Lomahuvila

Haluatko lukea Ranua Resortin kuulumisia ja vastaanottaa tarjouksia?

Tilaa uutiskirje