Sisältöön sitemap

Keittiö

Suihku

Sauna

WC

Leikkipaikka

Avoinna vuoden ympäri Camping Eläinpuiston naapurissa

star
Saavu mihin aikaan vain! Saapuessasi vastaanoton aukioloaikojen ulkopuolella, soitathan huoltorakennuksen seinältä löytyvään 24/7 avoinna olevaan päivystysnumeroon saadaksesi koodin huoltorakennukseen.

Camping Eläinpuisto on tarjoaa karavaanareille ja telttailijoille mukavan pysähtymispaikan aivan eläinpuiston naapurissa. Majoittua voi ympäri vuorokauden, ja sauna on joka ilta lämmin.

Alueen varustukseen kuuluu keittiö ruokailutiloineen, ulkogrilli, saunat ja suihkut, pyykinpesukone, lasten leikkipaikka ja wc:n tyhjennyspiste. Camping Eläinpuiston palveluja täydentävät Ranua Resortin palvelut. Ruokaile Wild Arctic Restaurant ravintolassa saat matkaeväätkin mukaan kätevästi. Lue lisää ravintolan palveluista & tarkista ajantasaiset aukioloajat»

Matkailuvaunualueen välittömässä läheisyydessä sijaitsevan Ranuan eläinpuiston lisäksi luontoelämyksiä tarjoaa luontopolku kotineen ja laavuineen. Voit myös tutustua Ranuan mielettömään luontoon vuokrattavilla fatbike-pyörillä, talvella lumikenkäillen tai hiihtäen.

Yleiset saunavuorot sisältyvät majoitushintaan Camping Eläinpuistolla ja kesäkaudella 2023 saunat lämpenevät joka ilta klo 19 – 21.

Nyt mahdollisuus myös ennakkovaraukseen! Osa caravan-paikoista ennakkovarattavissa varaussivustollamme store.ranuaresort.com

Hinnastomme

Camping Eläinpuisto

  • Asuntovaunu/-auto paikkamaksu 20 € /vrk
  • Telttapaikka 13 € /vrk
  • Henkilömaksu 5 € /hlö, alle 4-vuotiaat veloituksetta
  • Sähkö 5 € /vrk
  • Voimassaolevalla camping-kortilla 3 € alennus paikkamaksusta
  • Yleiset saunavuorot sisältyvät hintaan. Saunavuorojen ajankohta vaihtelee sesongeittain.

Vastaanotto

Camping Eläinpuiston vastaanotto palvelee lomahuviloiden vastaanotossa.

Mikäli saavutte vastaanoton jo sulkeuduttua, voitte valita paikan vapaasti ja tulla sisäänkirjautumaan ja maksamaan majoituksenne vastaanottoon seuraavana aamuna.

Huoltorakennuksen ovissa ja ilmoitustaululla on päivystysnumero, johon soittamalla saatte kulkukoodin yleisiin tiloihin. Voit käydä täyttämässä valmiiksi matkustajailmoituksen camping-alueen keittiötiloissa ja jättää lapun siellä sijaitsevaan postilaatikkoon.