Sisältöön sitemap

Keittiö

Suihku

Sauna

WC

Leikkipaikka

Avoinna vuoden ympäri Camping Eläinpuiston naapurissa

star

Camping Eläinpuisto on tarjoaa karavaanareille ja telttailijoille mukavan pysähtymispaikan aivan eläinpuiston naapurissa. Majoittua voi ympäri vuorokauden, ja sauna on joka ilta lämmin.
Alueen varustukseen kuuluu keittiö ruokailutiloineen, ulkogrilli, saunat ja suihkut, pyykinpesukone, lasten leikkipaikka ja wc:n tyhjennyspiste. Camping Eläinpuiston palveluja täydentävät Ranua Resortin palvelut. Wild Arctic Restaurant tarjoaa päivittäin aamiaista ja lounasta ja saat matkaeväätkin mukaan kätevästi. Lue lisää ravintolan palveluista »

Matkailuvaunualueen välittömässä läheisyydessä sijaitsevan Ranuan eläinpuiston lisäksi luontoelämyksiä tarjoaa luontopolku kotineen ja laavuineen. Voit myös tutustua Ranuan mielettömään luontoon vuokrattavilla fatbike-pyörillä, talvella lumikenkäillen tai hiihtäen.

Yleiset saunavuorot sisältyvät majoitushintaan Camping Eläinpuistolla ja kesäkaudella 2023 saunat lämpenevät joka ilta klo 19:00 – 23:00

Camping paikoille emme valitettavasti voi ottaa varauksia etukäteen.

Hinnastomme

Camping Eläinpuisto

  • Asuntovaunu/-auto paikkamaksu 20 eur/vrk
  • Telttapaikka 13 eur/vrk
  • Henkilömaksu 5 eur/hlö, alle 4-vuotiaat veloituksetta
  • Sähkö 5 eur/vrk
  • Voimassaolevalla karavaanari/camping- kortilla 3 € alennus paikkamaksusta
  • Yleiset saunavuorot sisältyvät hintaan. Saunavuorojen ajankohta vaihtelee sesongeittain.

Vastaanotto

Camping Eläinpuiston vastaanotto palvelee Ranua Resortin vastaanotossa.
Mikäli olette saapuneet myöhään illalla majoittumaan Camping Eläinpuistoon vastaanoton jo sulkeuduttua, voitte saapua vastaanottoon suorittamaan maksun yöpymiseltä aamulla vastaanoton avauduttua. Illalla voit käydä täyttämässä matkustajailmoituksen camping-alueen keittiötiloissa ja jättää lapun siellä sijaitsevaan postilaatikkoon.