Sisältöön sitemap

Yksittäiset varaukset

Eläinpuiston liput

Eläinpuiston pääsylipun ostaminen on lähtökohtaisesti teko lajien suojelun ja luonnon monimuotoisuuden hyväksi, jonka vuoksi ostettua lippua ei voi vaihtaa, muuttaa tai peruuttaa kuin force major -tapauksissa.

Tutustu ehtoihin kokonaisuudessaan.

Aktiviteetit

Yksittäiset aktiviteettivaraukset (ei matkapaketti) maksetaan varaamisen yhteydessä. Ennakkovarauksilla ilmainen peruutusoikeus 14 vrk:tta ennen varauspäivää, jonka jälkeen varauksella ei ole muutos- / peruutusoikeutta. Paikanpäällä tehdyt varaukset ovat sitovia.

Majoitusvaraukset

Majoitusvaraukset maksetaan aina 100 % ennakkoon varauksenteon yhteydessä. Kampanjavarauksia koskevat ehdot ilmoitetaan aina tarjouksen yhteydessä erikseen.

Lomahuviloiden ja iglujen peruutusehdot vaihtelevat sesongin mukaan.

Tutustu eri majoitusvaihtojen sekä caravan-paikkojen varaus- ja peruutusehtoihin täältä.

Matkapaketit

Kun ostat samaa matkaa tai lomaa varten esimerkiksi majoituksen ja muun matkailupalvelun (esimerkiksi lipun, kuljetuksen, opastetun retken tai vuokraat urheiluvälineet), kyseessä on matkapaketti.

Noudatamme yleisiä matkapakettiehtoja, joihin voit tutustua Kilpailu- ja kuluttajaviranomaisen sivuilla. Löydät sivun alalaidasta linkin KKV:n sivuille sekä Ranua Resortin varaus- ja peruutusehtoihin kokonaisuudessaan. Huomioithan, että Ranua Resortin ehtoihin sisältyy vakiehdoista poikkeavia erityisehtoja.

Ryhmävaraukset & Matkanjärjestäjät

Eläinpuiston liput

Mikäli asiakas on tehnyt pääsylipuista ryhmävarauksen ja osa tulijoista jää tulematta, tulematta jääneiden ryhmäläisten pääsylippuja ei automaattisesti hyvitetä, vaan lipun lunastaminen on teko lajien suojelun ja
luonnon monimuotoisuuden hyväksi.

Aktiviteetit

Ryhmäaktiviteeteissa sitova (laskutettava) henkilömäärä tulee vahvistaa 14 vrk:tta ennen varausajankohtaa. Tämän jälkeen varauksella ei ole muutos- / peruutusoikeutta. Mikäli henkilömäärä myöhemmin nousee ennakkoon ilmoitetusta, laskutetaan varaus sen mukaan.

Matkanjärjestäjävaraukset

Olethan yhteydessä matkanjärjestäjien ehdoista myyntiin sales@ranuaresort.com.

Ryhmät

Olethan yhteydessä ryhmäehdoista myyntiin sales@ranuaresort.com.

Lisätietoja

Eläinpuiston pääsyliput

wildlifepark@ranuaresort.com

Majoitus- & matkapakettivaraukset

reception@ranuaresort.com