Sisältöön sitemap

Eläinpuiston pääsyliput saat edullisimmin verkkokaupastamme ja liput voit ostaa ennakkoon. Maksun jälkeen sinut ohjataan takaisin verkkokauppaan, josta voit tulostaa paperisen ennakkolipun tai tallentaa sen mobiililaiteellesi. Tällä dokumentilla voit lunastaa pääsylippurannekkeet lipunvaihtopisteessämme saapuessasi alueelle. Huomaathan, että ennakkolipussa oleva viivakoodi täytyy olla selkeästi luettavissa lipunvaihtopisteellä. Onnistuneen tilauksen jälkeen saat myös automaattisen tilaus- ja maksuvahvistuksen sähköpostiisi.

Alle 4-vuotiaat lapset vierailevat eläinpuistossamme veloituksetta ja heille ei tarvitse ostaa lippua.

Huomioitavaa
Eläinpuistoomme ei saa tuoda omia lemmikkieläimiä, pyöriä tai potkulautoja. Noudatathan eläinpuistossa vieraillessasi myös eläinpuistomme ohjeita ja sääntöjä.

Koiraparkki
Eläinpuistoon ei saa viedä koiria tai muita lemmikkieläimiä, meiltä löytyy koiria varten piha-alueella koiraparkki. Päärakennuksen vieressä sijaitsevassa koiraparkissa on viisi mukavan kokoista lukittavaa häkkiä, joissa lisäsuojaa antavat alaosan laudoitukset. Mikäli koiraparkki on täynnä, kesäaikaan käytettävissä on myös huskyparkin tilavia kolmen kopin häkkejä. Lisätiedot saat lipunmyynnistä. Koiraparkki on suljettuna marraskuusta helmikuun loppuun. Huomaathan, että lemmikille täytyy varata oma juoma-astia mukaan. 

Osta liput verkkokaupasta

Hinnasto

LIPUNMYYNNISTÄ VERKKOKAUPASTA
Aikuinen 23,50 € 21,50 €
Lapsi 4-14 v 19,00 € 17,00 €
Opiskelija 19,00 € 17,00 €
Eläkeläinen 22,50 € 20,50 €
Perhelippu 70,00 € 65,00 €
Ryhmät (min. 11 hlöä) Aikuinen 19,00 €, lapsi 4-14 v 15,50 € Aikuinen 19,00 €, lapsi 4-14v 15,50 €
Verkkokauppaan

Tiesitkö, että…

ilveksellä ja kesykissalla on monia yhteisiä piirteitä? Molemmat ovat hämäräaktiivisia, saalistavat vaanien ja huolehtivat tarkasti siisteydestä. Pystyvätpä ilvekset kehräämäänkin kesykissan tavoin, tosin ääni onkin sitten eläimen koon mukainen.

Eläinpuiston opastettu kierros

star

Asiantunteva opas tekee eläinpuistovierailusta vieläkin antoisamman: hän osaa kertoa lisää eläimistä ja niiden persoonallisuuksista sekä vastata kysymyksiinne eläinten elintavoista sekä arktisesta luonnosta. Oppaan kanssa osaa eläimistä pääsee ihailemaan lähietäisyydeltä, sillä opastettuun kierrokseen kuuluu aina myös eläinten ruokinta.

Suomenkielinen opastus: 120,00 €
Englanninkielinen opastus: 120,00 €
Opastukset muilla kielillä: tiedustele mahdollisuutta osoitteesta wildlifepark@ranuaresort.com

Varaukset: wildlifepark@ranuaresort.com
Huomioithan, että opastus tulee varata hyvissä ajoin ennen saapumista.

Ääniopaste
Ääniopaste on lipunmyynnistä vuokrattava MP3-soitin, johon on tallennettu äänileikkeitä puiston eläimistä. Ääniopasteita on kaksi versiota. Toinen on suunniteltu aikuisille, toinen lapsiperheille sekä luokkaretki-, leirikoulu- ja esikouluryhmille.

Soittimen mukana saat käyttöohjeet ja eläinpuiston kartan, johon on merkitty numeroidut äänileikkeet. Numeroiden avulla löydät oikean äänileikkeen ja voit kuunnella tietoa juuri siitä eläinlajista, jota parhaillaan katselet.
Päivähinta 5,00 €/hlö.

jääkarhu

Haluatko lukea Ranua Resortin kuulumisia ja vastaanottaa tarjouksia?

Tilaa uutiskirje