Sisältöön sitemap

OSTA PÄÄSYLIPUT ENNAKKOON

Eläinpuiston pääsyliput saat edullisimmin ostamalla ne ennakkoon verkkokaupastamme.

Verkkokaupassamme on käytössä Paytrail-maksupalvelu. Huomioittehan, että ennakkoon ostettua lippua ei voi vaihtaa, muuttaa tai peruuttaa kuin force major -tapauksissa.  Maksun jälkeen saat automaattisen tilaus- ja maksuvahvistuksen sähköpostiisi. Lipunmyynnissä tai lipunvaihtopisteessä sinulta kysytään nimi sekä ostamiesi lippujen lipputyyppi, ja näitä tietoja vastaan saat rannekkeen eläinpuiston alueelle. Vahvistusta ei ole välttämätöntä ottaa mukaan.

OSTA LIPUT LIPUNMYYNNISTÄ

Normaalihintaiset eläinpuistoliput ostettavissa myös paikan päällä lipunmyynnissä. Lipunmyynnissä voi maksaa käteisen sekä pankki-ja luottokorttien lisäksi myös kunto-, liikunta-, ja kulttuurieduilla. Otamme vastaan maksuja Smartumilla, Epassilla, Tyky-seteleillä, Edenred sekä Virikeseteleillä. Kaikki edellä mainitut edut ovat henkilökohtaisia, eli niillä voi maksaa ainoastaan oman lippunsa. Tämä on verottajan päätöksen mukainen linjaus, joka koskee kaikkia palveluntarjoajia. Mahdollisten väärinkäytösten estämiseksi mainituilla eduilla on mahdollista maksaa ainoastaan paikan päällä. Ostetun lipun myyminen/luovuttaminen eteenpäin on kielletty. Väärinkäytöstä seuraa lipun välitön mitätöinti.

HUOMIOITAVAA:

  • Alle 4-vuotiaat lapset vierailevat eläinpuistossamme veloituksetta ja heille ei tarvitse ostaa lippua.
  • Lipun ostaminen on lähtökohtaisesti teko lajien suojelun ja luonnon monimuotoisuuden hyväksi, jonka vuoksi ostettua lippua ei voi vaihtaa, muuttaa tai peruuttaa kuin force major -tapauksissa.
  • Eläinpuistoomme ei saa tuoda omia lemmikkieläimiä, pyöriä tai potkulautoja. Noudatathan eläinpuistossa vieraillessasi myös eläinpuistomme ohjeita ja sääntöjä.

Koiraparkki
Eläinpuistoon ei voi viedä koiria tai muita lemmikkieläimiä, mutta lipunmyynnin vierestä löytyy koiria varten koiraparkki. Päärakennuksen vieressä sijaitsevassa koiraparkissa on viisi mukavan kokoista lukittavaa häkkiä, joissa lisäsuojaa antavat alaosan laudoitukset. Mikäli koiraparkki on täynnä, kesäaikaan käytettävissä on myös huskyparkin tilavia kolmen kopin häkkejä. Lisätiedot saat lipunmyynnistä. Koiraparkki on suljettuna marraskuusta helmikuun loppuun. Huomaathan, että lemmikille täytyy varata oma juoma-astia mukaan. 

Osta liput verkkokaupasta

Hinnasto

LIPUNMYYNNISTÄ VERKKOKAUPASTA
Aikuinen 23,50 € 21,50 €
Lapsi 4-14 v 19,00 € 17,00 €
Opiskelija 19,00 € 17,00 €
Eläkeläinen 22,50 € 20,50 €
Perhelippu 70,00 € 65,00 €
Ryhmät (min. 11 hlöä) Aikuinen 19,00 €, lapsi 4-14 v 15,50 € Aikuinen 19,00 €, lapsi 4-14v 15,50 €
Verkkokauppaan

Tiesitkö, että…

ilveksellä ja kesykissalla on monia yhteisiä piirteitä? Molemmat ovat hämäräaktiivisia, saalistavat vaanien ja huolehtivat tarkasti siisteydestä. Pystyvätpä ilvekset kehräämäänkin kesykissan tavoin, tosin ääni onkin sitten eläimen koon mukainen.

Eläinpuiston opastettu kierros

star

Asiantunteva opas tekee eläinpuistovierailusta vieläkin antoisamman: hän osaa kertoa lisää eläimistä ja niiden persoonallisuuksista sekä vastata kysymyksiinne eläinten elintavoista sekä arktisesta luonnosta. Oppaan kanssa osaa eläimistä pääsee ihailemaan lähietäisyydeltä, sillä opastettuun kierrokseen kuuluu aina myös eläinten ruokinta.

Suomenkielinen opastus: 120,00 €
Englanninkielinen opastus: 120,00 €
Opastukset muilla kielillä: tiedustele mahdollisuutta osoitteesta wildlifepark@ranuaresort.com

Varaukset: wildlifepark@ranuaresort.com
Huomioithan, että opastus tulee varata hyvissä ajoin ennen saapumista.

 

jääkarhu Lomahuvila

Haluatko lukea Ranua Resortin kuulumisia ja vastaanottaa tarjouksia?

Tilaa uutiskirje