Sisältöön sitemap

Ranuan Resort ja etenkin eläinpuisto Wildlifepark on Lapin suosituin perhematkailukohde ja Ranuan matkailun vetonaula. Ranua Resort on kehittynyt eläinpuiston ympärille majoitus- ja ohjelmapalveluineen. Talvisin puisto on erityisesti kansainvälisten matkailijaryhmien suosiossa, kesäisin suurin kävijäryhmä ovat kotimaiset lapsiperheet.

Ranuan eläinpuisto on erikoistunut arktisiin pohjoisin eläinlajeihin ja osallistuu aktiivisesti suojelutyöhön. Eläinten hoidosta vastaava henkilökuntamme on näiden lajien asiantuntijoita ja he vastaavat mielellään niitä koskeviin kysymyksiin. Meillä on kattava kuvapankki ja kuvia otetaan säännöllisesti lisää. Kuvia voi pyytää käyttöön Ranua Resortia koskevien juttujen kuvitukseksi.

Eläinpuiston luonnonmukaisessa ympäristössä on toteutettu mediatuotantoja, kuten mainoskuvauksia. Eläinten lisäksi puiston talviset lumi- ja jäärakennelmat ovat kiinnostavia kohteita tuotannoille. Kaikessa toiminnassa etusijalla on aina eläinten hyvinvointi, eikä niitä koskaan häiritä tarpeettomasti.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja
Johanna Koivunen
050 413 1655
johanna.koivunen@ranuaresort.com

Markkinointipäällikkö
Heini Lumijärvi
040 616 4360
heini.lumijarvi@ranuaresort.com

Materiaalit medialle

Materiaalit ovat julkiseen käyttöön. Jos tarvitset käyttöösi muita materiaaleja, ota yhteyttä heini.lumijarvi@ranuaresort.com.

Ranua Resort logo – RGB sininen

ruskeakarhu

ruskeakarhu

Ranua Resort logo – RGB sininen vaaka

Activities-moottorikelkka

moottorikelkka

Jääkarhu

jääkarhu

Lasi-iglut

Lomahuvila Gulo Gulo

huvila

20200721-_T4A0836

Tunturipöllö_2

20160518-_MG_6502

Helmipöllö_2

ranuan eläinpuisto – metsäpeura

Myskihärkä