Sisältöön sitemap

Ranuan Resort ja etenkin eläinpuisto Wildlifepark on Lapin suosituin perhematkailukohde ja Ranuan matkailun vetonaula. Ranua Resort on kehittynyt eläinpuiston ympärille majoitus- ja ohjelmapalveluineen. Talvisin puisto on erityisesti kansainvälisten matkailijaryhmien suosiossa, kesäisin suurin kävijäryhmä ovat kotimaiset lapsiperheet.

Ranuan eläinpuisto on erikoistunut arktisiin pohjoisin eläinlajeihin ja osallistuu aktiivisesti suojelutyöhön. Eläinten hoidosta vastaava henkilökuntamme on näiden lajien asiantuntijoita ja he vastaavat mielellään niitä koskeviin kysymyksiin. Meillä on kattava kuvapankki ja kuvia otetaan säännöllisesti lisää. Kuvia voi pyytää käyttöön Ranua Resortia koskevien juttujen kuvitukseksi.

Eläinpuiston luonnonmukaisessa ympäristössä on toteutettu mediatuotantoja, kuten mainoskuvauksia. Eläinten lisäksi puiston talviset lumi- ja jäärakennelmat ovat kiinnostavia kohteita tuotannoille. Kaikessa toiminnassa etusijalla on aina eläinten hyvinvointi, eikä niitä koskaan häiritä tarpeettomasti.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja
Johanna Koivunen
050 413 1655
johanna.koivunen@ranuaresort.com

Markkinointipäällikkö
Heini Lumijärvi
040 616 4360
heini.lumijarvi@ranuaresort.com

Materiaalit medialle

Materiaalit ovat julkiseen käyttöön. Jos tarvitset käyttöösi muita materiaaleja, ota yhteyttä heini.lumijarvi@ranuaresort.com.

Ranua Resort logo – RGB sininen

ruskeakarhu

ruskeakarhu

Ranua Resort logo – RGB sininen vaaka

moottorikelkka

moottorikelkka

Lasi-iglut

Lomahuvilat

huvila

Tunturipöllö

Ruskeakarhu

Helmipöllö

Metsäpeura

Myskihärkä

Amerikanmajava

Lapinpöllö

Metsäpeura – Wild Forest Reindeer

Miniautorata

Camping Eläinpuisto

Holiday Villas – lomahuvilat

Arctic igloos

ryhmille.jpg

moottorikelkkasafari