Sisältöön sitemap

MAISTUVAA JA LAADUKASTA RUOKAA Wild Arctic Restaurant

star

Tule nauttimaan päivittäin tarjolla oleva buffet-lounas tai tilaa maistuva hampurilaisannos grillilistalta! Ravintolastamme voit myös ostaa herkulliset, paikanpäällä tehdyt, voileivät ja pullat vaikkapa eläinpuistokierrokselle evääksi.

Ravintola on varattavissa myös yksityistilaisuuksiin sekä kokouksiin.

Lue lisää

Arctic Igloos – ravintola

Arctic Igloos -ravintola sijaitsee Iglukylän ja Camping Ranuanjärven vastaanottorakennuksessa, noin kuuden kilometrin päässä eläinpuistosta.

Ravintolan palvelut vaihtelevat sesongin mukaisesti. Talvisesonkina marras-maaliskuussa tarjolla on päivittäin buffet-aamiainen sekä illallinen. Kesä-elokuussa kesäkahvila palvelee vastaanoton aukioloaikojen mukaisesti.

Kesän valikoimassa on myös herkulliset suolaiset ja makeat vohvelit.

Tervetuloa!

 

Safaritalon baari

Safaritalon baari on avoinna talvisesonkina marras-maaliskuussa. Valikoimissa on kuumia ja kylmiä juomia sekä pientä purtavaa.

Baarissa on myös erilaisia pelejä, biljardipöytä ja kirjoja.

Tervetuloa viihtymään!

 

Matkamuistomyymälä

Eläinpuiston matkamuistomyymälästä löydät ihanat tuliaiset itselle tai kavereille. Valikoimassamme on paljon erilaisia pehmoleluja, magneetteja, paitoja, pipoja, mukeja, avaimenperiä, kortteja, sukkia, lapasia ja vaikka mitä muuta kivaa! Matkamuistomyymälämme sijaitsee eläinpuiston lipunmyynnin yhteydessä.

Kiinnitämme huomiota tuotteiden eettisyyteen ja ekologisuuteen, ja esimerkiksi pehmolelut on valmistettu kierrätetyistä muovipulloista.

Matkamuistomyymälä palvelee eläinpuiston aukioloaikojen mukaisesti.

Tervetuloa ostoksille!

Eläinpuiston kota

Kota sijaitsee eläinpuistokierroksen alussa, lähellä lipunmyynnin rakennusta. Kota on varattavissa yksityistilaisuuksiin ympäri vuoden!

Lue lisää.

Nallenäyttely

Kauko Launosen lahjoittama nallekokoelma tuotiin Tankavaarasta Ranualle syyskuussa 2020. Kokoelmassa on noin 800 nallea ja 200 nalleaiheista esinettä, ja ne ovat nähtävillä MurrrMurrr-linnassa eläinpuiston pihapiirissä.

Nallekokoelmassa on nalleja eri puolilta maailmaa, esimerkiksi useiden lentoyhtiöiden maskotteja. Lisäksi joukossa on lukuisia Nalle Puh ja Karhuherra Paddington nalleja. Ensimmäiset nallet ovat 1960-luvulta. Kokoelmassa on myös Ranuan MurrrMurrr-linnassa valmistettu jääkarhu.

Nallenäyttely on avoinna päivittäin klo 8-16 ja näyttelyyn on vapaa pääsy.

Tervetuloa vierailemaan!

Muut alueen palvelut

star

Eläinpuiston piha-alueen linnasta löydät ihanat herkut kotiväelle vietäväksi tai omaksi iloksi. Linnasta löytyy myös Cafe & Bistro Bubo.

Fazer Shop

Myymälä avoinna

1.6.-31.8. joka päivä klo 10 – 18
1.9.-31.5. joka päivä klo 10 – 17

Cafe & Bistro Bubo

Tarkista ajantasaiset aukioloajat www.facebook.com/cafebistrobubo

Apteekin palvelupiste

Lomahuviloiden vastaanotossa, avoinna päivittäin vastaanoton aukioloaikojen mukaan,
kesäkaudella avoinna ma-su klo 8-18