Sisältöön sitemap

MAISTUVAA JA LAADUKASTA RUOKAA Wild Arctic Restaurant

star

Syyskuussa ravintola on avoinna ti-su klo 10-16. Samassa pihapiirissä sijaitseva Cafe & Bistro Bubo palvelee maanantaisin eläinpuiston ravintolan ollessa suljettu. 

Tiistaista perjantaihin tarjolla on herkullinen grillimenu ja la-su tarjolla on myös lounasbuffet klo 11-16. Lounasaikaan tarjolla on salaatteja, keittoa ja useita pääruokia. Lounas sisältää myös leivät, levitteet ja ruokajuomat sekä jälkiruokakahvin tai teen. Halutessasi voit valita myös pelkän keittolounaan ja salaattipöydän.

Ravintolastamme voit myös ostaa herkulliset, paikanpäällä tehdyt, voileivät ja pullat vaikkapa eläinpuistokierrokselle evääksi.

Lue lisää

Arctic Igloos – ravintola & kesäkahvila

Arctic Igloos -ravintola sijaitsee Iglukylän ja Camping Ranuanjärven vastaanottorakennuksessa, noin kuuden kilometrin päässä eläinpuistosta. Iglumajoittujille tarjolla on myös aamiainen.

Ravintolan palvelut vaihtelevat sesongin mukaisesti. Kesäkaudella ravintolasta saa herkullisia ruoka-annoksia perjantai- ja lauantai-iltaisin. Kesäkahvilassa on tarjolla myös herkullisia suolaisia ja makeita leivonnaisia sekä kuumia ja kylmiä juomia. Kahvila on avoinna päivittäin vastaanoton aukioloaikojen mukaisesti.

Tervetuloa jälleen kesällä 2024!

 

Matkamuistomyymälä

Eläinpuiston matkamuistomyymälästä löydät ihanat tuliaiset itselle tai kavereille. Valikoimassamme on paljon erilaisia pehmoleluja, magneetteja, paitoja, pipoja, mukeja, avaimenperiä, kortteja, sukkia, lapasia ja vaikka mitä muuta kivaa! Matkamuistomyymälämme sijaitsee eläinpuiston lipunmyynnin yhteydessä.

Kiinnitämme huomiota tuotteiden eettisyyteen ja ekologisuuteen, ja esimerkiksi pehmolelut on valmistettu kierrätetyistä muovipulloista.

Matkamuistomyymälä palvelee eläinpuiston aukioloaikojen mukaisesti.

Tervetuloa ostoksille!

Nallenäyttely

Kauko Launosen lahjoittama nallekokoelma tuotiin Tankavaarasta Ranualle syyskuussa 2020. Kokoelmassa on noin 800 nallea ja 200 nalleaiheista esinettä, ja ne ovat nähtävillä MurrrMurrr-linnassa eläinpuiston pihapiirissä.

Nallekokoelmassa on nalleja eri puolilta maailmaa, esimerkiksi useiden lentoyhtiöiden maskotteja. Lisäksi joukossa on lukuisia Nalle Puh ja Karhuherra Paddington nalleja. Ensimmäiset nallet ovat 1960-luvulta. Kokoelmassa on myös Ranuan MurrrMurrr-linnassa valmistettu jääkarhu.

Nallenäyttely on avoinna päivittäin klo 8-16 ja näyttelyyn on vapaa pääsy.

Tervetuloa vierailemaan!

Muut alueen palvelut

star

Eläinpuiston piha-alueen linnasta löydät ihanat herkut kotiväelle vietäväksi tai omaksi iloksi. Linnasta löytyy myös Cafe & Bistro Bubo.

Fazer Shop

Myymälä avoinna

1.6.-31.8. joka päivä klo 10 – 18
1.9.-31.5. joka päivä klo 10 – 17

Cafe & Bistro Bubo

Tarkista ajantasaiset aukioloajat www.facebook.com/cafebistrobubo

Apteekin palvelupiste

Lomahuviloiden vastaanotto, avoinna päivittäin klo 8-16