Sisältöön sitemap

MAISTUVAA JA LAADUKASTA RUOKAA Wild Arctic Restaurant

star

Eläinpuiston Wild Arctic Restaurant tarjoilee päivittäin  herkullisen ja runsaan lounasbuffetin klo 11.00-16.00.

Lounasaikaan tarjolla on salaatteja, keittoa ja useita pääruokia. Lounas sisältää myös leivät, levitteet ja ruokajuomat sekä jälkiruokakahvin tai teen. Halutessasi voit myös valita keittolounaan ja salaattipöydän, tai herkullisen annoksen grillimenustamme.

Ravintolastamme voit myös ostaa herkulliset, paikanpäällä tehdyt voileivät ja pullat vaikkapa eläinpuistokierrokselle evääksi.

Lue lisää

Arctic Igloos -kesäkahvila

Arctic Igloos -ravintola on iglukylän ja Ranuanjärven leirintäalueen läheisyydessä, noin viiden kilometrin päässä eläinpuistosta. Iglumajoittujille tarjolla on aamiainen.

Ravintolan palvelut vaihtelevat sesongin mukaisesti ja kesäkaudella 2022 ravintolassa toimi kesäkahvila. Kesäkahvilassa oli tarjolla herkullisia suolaisia ja makeita leivonnaisia sekä kuumia ja kylmiä juomia.

Matkamuistomyymälä

Eläinpuiston matkamuistomyymälästämme löydät ihanat tuliaiset itselle tai kavereille. Valikoimissamme on paljon erilaisia pehmoleluja, magneetteja, paitoja, pipoja, mukeja, avaimenperiä, kortteja, sukkia, lapasia ja vaikka mitä muuta kivaa! Matkamuistomyymälämme sijaitsee eläinpuiston lipunmyynnin yhteydessä.

Kiinnitämme huomiota tuotteiden eettisyyteen ja ekologisuuteen, ja esimerkiksi pehmolelut on valmistettu kierrätetyistä muovipulloista.

Matkamuistomyymälä palvelee ma-su klo 10.00-16.00.

Tervetuloa ostoksille!

Muut alueen palvelut

star

Eläinpuiston piha-alueen linnasta löydät ihanat herkut kotiväelle vietäväksi tai omaksi iloksi. Linnasta löytyy myös Cafe & Bistro Bubo.

Fazer Shop

Myymälä avoinna

1.6.-31.8. joka päivä klo 10 – 18
1.9.-31.5. joka päivä klo 10 – 17

Viinimyymälä Ranua-Revontuli Oy

Myymälä avoinna päivittäin

Puh (016) 355 2400

Cafe & Bistro Bubo

Avoinna päivittäin.