Sisältöön sitemap

Ranua Resort on elämyskokonaisuus

Ranua Zoo on nyt Ranua Resort. 40-vuotisen olemassaolomme aikana olemme kasvaneet hurjasti alkuperäisestä ja nykyisin olemme paljon muutakin kuin eläinpuisto; meillä on upeat lasi-iglut Ranuanjärven rannalla, hienot lomahuvilat lomakylässä vastapäätä eläinpuistoa, kaksi Camping-aluetta, palveleva ravintola sekä lukuisia erilaisia aktiviteetteja vuoden ympäri. Ranuan eläinpuisto on perustettu 1983 ja siitä onkin tullut vuosikymmenten aikana Lapin suosituin perhematkailukohde ja Ranuan matkailun vetonaula. Vuonna 2023 vietämme 40. juhlavuotta.

Halusimme selkeyttää palvelukokonaisuuttamme ja kokosimme kaikki saman kattobrändin alle. Siitä syntyi Ranua Resort. Haluamme tarjota vierailijoillemme luksusta arjen keskelle. Olemme kuitenkin sama Ranuan eläinpuisto kuin tähänkin asti – vain kokonaisuuttamme kuvaavammalla nimellä. Nimiuudistuksen yhteydessä myös logomme sai päivityksen, kun vanha tuttu karhun pää sai modernimman ilmeen. Karhu tulee olemaan tunnusmerkkimme myös jatkossa.

Ranua Resort on sydämellinen, elämyksellinen ja vastuullinen, ja kaiken tekemisemme keskiössä on asiakas, Sinä.

Olet sydämellisesti tervetullut Ranua Resortiin vieraaksemme!

Lue lisää

VASTUULLISUUS Välitämme ympäristöstämme

star

Vastuullisuus on meille tärkeä osa kaikkea toimintaamme ja pyrimme huomioimaan ympäristön kannalta kestävät valinnat niin majoituspalveluissamme, siivouksessa, ravintoloissa, eläinpuistossa, matkamuistomyymälässä, omissa toimitiloissamme sekä kaikissa hankinnoissamme.

Haluamme myös kannustaa asiakkaitamme kestäviin valintoihin mm. mahdollistamalla jätteiden lajittelun alueellamme sekä käyttämällä kestoastioita kertakäyttöastioiden sijaan.

 

 

Lue lisää

AVOIMET TYÖPAIKAT Työskentely Ranua Resortissa

star

Ranua Resort tarjoaa monipuolisia työskentelymahdollisuuksia hyvien kulkuyhteyksien ääreltä. Tarvitsemme tekijöitä erilaisiin työtehtäviin niin kesä- kuin talvisesonkiin muun muassa eläinpuistoon, ravintolaan sekä safarioppaiksi. Ilmoitamme avoimista työpaikoista nettisivuillamme, somekanavissamme sekä TE-palveluiden avoimissa työpaikoissa. Jos haluat liittyä joukkoomme, voit lähettää milloin vain avoimen hakemuksen osoitteeseen rekrytointi@ranuaresort.com.

Lue lisää

Ajankohtaiset uutiset

star
Ajankohtaista
star

Muumipeikko ja Pikku Myy eläinpuistossa la 6.7.

Luvassa paljon tanssia ja laulua. Pieni nutturapää järjestää ystävilleen jymy-yllätyksen. Kun Pikku Myy pistää tanssiksi, on yleisönkään mahdotonta pysyä paikoillaan!

Lue lisää
Ajankohtaista
star

Kotieläinpiha avataan viikonloppuna

Kotieläinpiha avataan lauantaina 1.6., ja se on avoinna 11.8.2024 saakka. Pääset tutustumaan eläimiin eläinpuiston aukioloaikoina.

Lue lisää
Ajankohtaista
star

Kesän ruokintanäytökset alkavat

Ruokintanäytökset on päivittäin 1.6.-11.8.2024.

Lue lisää
Katso kaikki ajankohtaiset

Rovaniementie 29

97700 Ranua

FINLAND

Puhelinvaihde

016 469 2050

Seuraa meitä

Usein kysytyt kysymykset

Lue lisää

Jätä viesti tai anna meille palautetta

Voit lähettää meille viestin tai kertoa arvokasta palautetta.

Siirry palautetta -sivulle