Sisältöön sitemap

Ranua Resort työpaikkana

Ranua Resort on kasvanut vuosikymmenten saatossa ja on nykypäivänä paljon muutakin kuin eläinpuisto. Meillä on arktisen eläinpuiston lisäksi upeat lasi-iglut Ranuanjärven rannalla, hirsiset lomahuvilat lomakylässä vastapäätä eläinpuistoa, kaksi Camping-aluetta, laadukas ravintola sekä lukuisia erilaisia aktiviteetteja vuoden ympäri.  Hoidamme kaikki eläimet esimerkillisesti. Haluamme tarjota kävijöillemme unohtumattomia hetkiä ainutlaatuisessa arktisessa lomakohteessa. Työntekijämme mahdollistavat sen, että voimme  tarjota asiakkaillemme mieleenpainuvia paikallisia ja aitoja kokemuksia ja elämyksiä.

Me Ranua Resortissa haluamme toimia vastuullisesti, olla elämyksellinen lomakohde ja palvella asiakkaitamme täydellä sydämellä. Haluamme ylläpitää hyvinvoivaa työyhteisöä ja työpaikallamme vallitsee hyvä yhteishenki sekä keskinäinen kunnioitus, arvostus ja luottamus. Haluaisitko sinä olla osana tiimiämme mahdollistamassa tätä kaikkea?

 

Lue lisää

TÖIHIN RANUA RESORTIIN Avoimet työpaikat

star

Ranua Resort tarjoaa monipuolisia työskentelymahdollisuuksia. Meillä on mahdollista työskennellä niin kesä- kuin talvisesongissa muun muassa Ranuan eläinpuistossa, ravintolassa tai safarioppaana. Osaan työtehtävistä vaadimme jonkin verran alan koulutusta ja/tai työkokemusta, ja lisäksi toivomme työntekijöiltämme joustavuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä, reipasta asennetta ja hyviä tiimityötaitoja. Kielitaidosta on jokaisessa tehtävässä hyötyä, sillä asiakkaamme tulevat ympäri maailmaa. Ilmoitamme avoimista paikoista nettisivuillamme ja somekanavissamme sekä TE-palveluiden avoimissa työpaikoissa.

Voit myös lähettää hakemuksen suoraan alla olevalla lomakkeella, sähköpostilla: rekrytointi@ranuaresort.com.

Yhteystiedot

Hae meille töihin

Pudota tiedostot tähän tai
Max. tiedoston koko: 4 MB.

  Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteen ja tietojen käsittelyn.

  TYÖTEHTÄVÄT RANUA RESORTISSA Työskentelymahdollisuudet

  star

  Ranua Resort tarjoaa monipuolisia työskentelymahdollisuuksia hyvien kulkuyhteyksien ääreltä. Tarjoamme työpaikkoja muun muassa vastaanottovirkailijana majoituspalveluissamme, ravintolatyöntekijänä, kokkina, safarityöntekijänä, siistijänä tai eläintenhoitajana. Osaan työtehtävistä vaadimme jonkin verran alan koulutusta ja/tai työkokemusta, ja lisäksi toivomme työntekijöiltämme joustavuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä, reipasta asennetta ja hyviä tiimityötaitoja. Kielitaidosta on jokaisessa tehtävässä hyötyä, sillä asiakkaamme tulevat ympäri maailmaa.

  Vastaanottovirkailija

  star

  Vastaanottovirkailija työskentelee lomahuviloiden sekä lasi-iglujen ja leirintäalueiden majoituspalveluissa. Toimintamme on kansainvälistä, joten englannin kielen taito on välttämätön ja muustakin kielitaidosta on varmasti hyötyä. Myös aiempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi.

  Meidän tiimissämme saat olla monessa mukana, sillä asiakkaamme tulevat ympäri maailmaa, ja autat heitä viihtymään meillä, sekä neuvot tarvittaessa aktiviteetti-, ravintola- ja majoitusasioissa – ja kaikessa muussakin. Erilaiset sääolosuhteet ja niiden vaatimat varusteet voivat olla monelle täysin vieraita asioita, joten oma-aloitteisuus, asiakaspalveluhenkisyys ja positivisuus ovat piirteitä, joita erityisesti arvostamme. Sesonkiluonteisessa työssämme edellytämme joustavuutta, mikä tarkoittaa myös yötyötä

  Työnkuvaasi kuuluvat päivittäinen vastaanottotyö, sähköpostien käsittely, ohjelmapalveluiden myynti sekä niiden järjestely. Varausohjelmana meillä on käytössä Travius.

  Ravintolatyöntekijä

  star

  Ravintolatyöntekijä työskentelee eläinpuiston ja/tai iglukylän ravintolassamme. Toimintamme on kansainvälistä, joten englannin kielen taito on välttämätön ja muustakin kielitaidosta on varmasti hyötyä. Myös aiempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi.

  Ravintolassamme tarvitsemme tarjoilijoita ja salityöntekijöitä, etenkin sesonkiaikoina. Meidän tiimissämme saat olla monessa mukana, sillä asiakkaamme tulevat ympäri maailmaa. Edellytämme asiakaspalveluhenkisyyttä ja iloista ja positiivista asennetta.

  Työnkuvaasi kuuluvat normaalit ravintolatyöntekijän tehtävät ja autat asiakkaitamme viihtymään ravintolassamme osana ikimuistoista lomaa. Neuvot tarvittaessa oma-aloitteisesti asiakkaitamme ja palvelet asiakkaitamme hymyillen.

  Kokki

  star

  Kokkina työskentelet eläinpuiston/iglujen ravintoloissamme.  Asiakkaamme tulevat ympäri maailmaa, joten osaat huomioida eri kulttuurit ruokien suunnittelussa. Ravintolassa tarjoamme päivittäin aamiaista sekä buffetlounasta.

  Englanninkielen taito on tärkeä ja lisäksi arvostamme positiivisuutta sekä tahtoa tuottaa asiakkaillemme elämyksiä hyvän ruoan avulla. Edellytämme lisäksi aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä.

  Eläintenhoitaja

  star

  Eläintenhoitajana huolehdit eläinpuiston eläimistä osana osaavaa ja reipasta tiimiä. Monipuoliseen työnkuvaan kuuluvat mm. eläinten ruokahuolto, eläintilojen puhtaanapito, eläinten hyvinvoinnin tarkkailu ja virikkeellistäminen sekä muista eläinten perustarpeista huolehtiminen. Lisäksi työtehtäviisi voi kuulua muutakin osaamisestasi ja kokemuksestasi riippuen. Työ on suurelta osin fyysistä ja sitä tehdään ulkona kaikessa säässä.

  Edellytämme vähintään noin vuoden kokemusta eläintarhaeläinten hoitamisesta ja/tai soveltuvaa tutkintoa sekä vähintään B-ajokorttia. Arvostamme positiivista asennetta ja oma-aloitteisuutta sekä tiimityötaitoja.

  Lisäksi arvostamme puusepäntaitoja sekä muuta korjaus- ja rakennusosaamista, kokemusta ja osaamista eläinten kouluttamisesta sekä asiakaspalvelusta, ja asiakasryhmien kanssa toimimisesta. Eduksi katsotaan myös Suomen luonnonvaraisten lajien tuntemus harrastusten tai koulutuksen kautta tai muu työtehtävien hoitoa edistävä osaaminen.

  Safarityöntekijä

  star

  Safarityöntekijä työskentelee erilaisten aktiviteettien parissa, joita tarjoamme asiakkaillemme. Toimintamme on kansainvälistä, joten englannin kielen taito on välttämätön ja muustakin kielitaidosta on varmasti hyötyä. Myös aiempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi.

  Meidän tiimissämme saat olla monessa mukana, sillä asiakkaamme tulevat ympäri maailmaa, ja autat heitä viihtymään meillä, sekä kokemaan ikimuistoisia elämyksiä erilaisten aktiviteettien parissa. Erilaiset sääolosuhteet ja niiden vaatimat varusteet voivat olla monelle täysin vieraita asioita, joten neuvot ja autat oma-aloitteisesti asiakkaitamme.

  Oma-aloitteisuus, asiakaspalveluhenkisyys ja iloinen ja positiivinen asenne ovat piirteitä, joita erityisesti arvostamme, ja sesonkiluonteisessa työssämme edellytämme lisäksi joustavuutta.

   

  Siivooja

  star

  Siivoustiimimme tarvitsee auttavia käsiä määräaikaisiin työsuhteisiin sesonkien ajaksi. Siivoojan työtehtäviin kuuluu majoitustilojen siivous lomahuviloissa, igluissa sekä eläinpuiston asiakastiloissa päivittäin.

  Edellytämme positiivista ja joustavaa asennetta, huolellisuutta sekä B-ajokorttia. Aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

  jääkarhu

  Haluatko lukea Ranua Resortin kuulumisia ja vastaanottaa tarjouksia?

  Tilaa uutiskirje