Sisältöön sitemap

Ranua Resort työpaikkana

Ranua Resort on kasvanut vuosikymmenten saatossa ja on nykypäivänä paljon muutakin kuin eläinpuisto. Meillä on arktisen eläinpuiston lisäksi upeat lasi-iglut Ranuanjärven rannalla, hirsiset lomahuvilat lomakylässä vastapäätä eläinpuistoa, kaksi Camping-aluetta, kaksi ravintolaa sekä lukuisia erilaisia aktiviteetteja vuoden ympäri.

Hoidamme kaikki eläimet esimerkillisesti. Haluamme tarjota kävijöillemme unohtumattomia hetkiä ainutlaatuisessa arktisessa lomakohteessa. Työntekijämme mahdollistavat sen, että voimme  tarjota asiakkaillemme mieleenpainuvia paikallisia ja aitoja kokemuksia ja elämyksiä.

Toimimme vastuullisesti, Ranua Resort on elämyksellinen lomakohde ja palvelemme asiakkaitamme täydellä sydämellä. Ylläpidämme hyvinvoivaa työyhteisöä ja työpaikallamme vallitsee hyvä yhteishenki sekä keskinäinen kunnioitus, arvostus ja luottamus.

Haluaisitko sinä olla osana tiimiämme mahdollistamassa tätä kaikkea?

 

Hae paikkoja

TÖIHIN RANUA RESORTIIN Avoimet työpaikat

star

Ranua Resort tarjoaa monipuolisia työskentelymahdollisuuksia. Meillä on mahdollista työskennellä niin kesä- kuin talvisesongissa mm.  eläinpuistossa, ravintolassa, vastaanotossa ja safarioppaana.

Osaan työtehtävistä vaadimme jonkin verran alan koulutusta ja/tai työkokemusta, ja lisäksi toivomme työntekijöiltämme joustavuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä, reipasta asennetta ja hyviä tiimityötaitoja. Kielitaidosta on jokaisessa tehtävässä hyötyä, sillä asiakkaamme tulevat ympäri maailmaa.

Ilmoitamme avoimista paikoista nettisivuillamme, somekanavissamme sekä TE-palveluiden avoimissa työpaikoissa.

Voit lähettää hakemuksen sivun alaosan lomakkeella tai sähköpostilla: rekrytointi@ranuaresort.com.

Ravintolapäällikköstar

Ranuan Seudun Matkailu Oy:n kehittyvä, kansainvälinen ja ainutlaatuinen Ranua Resort on tunnettu eläinpuistostaan, laadukkaista majoitusmahdollisuuksistaan sekä ravintola- ja aktiviteettipalveluistaan.

Etsimme nyt ravintolaamme ammattitaitoista ravintolapäällikköä pitämään huolta asiakkaistamme ravintolassa ja kehittämään ravintolan toimintaa.

Tehtävässäsi vastaat ravintolan päivittäisestä operatiivisesta toiminnasta, työvuorosuunnittelusta, ravintolan hankinnoista, varastoinnista sekä huolehdit ravintolan laatu- ja hygieniastandardeista. Valvot ravintolan tuloksellisuutta sekä kehität ja ylläpidät asiakassuhteita varmistaen asiakastyytyväisyyden ja palautteen keräämisen.

Osallistut ravintolan tarjonnan ja konseptien kehittämiseen yhteistyössä toimitusjohtajan kanssa. Yhtiöllämme on Ekokompassi ympäristösertifikaatti sekä STF-merkki, ja ympäristöasiat ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Tehtävässäsi edistät ympäristöystävällisiä käytäntöjä ja kestävää kehitystä ravintolan toiminnassa.

Tiimisi esihenkilönä vastaat oman tiimisi henkilöstön rekrytoinnista ja perehdytyksestä, sekä autat oman esimerkin voimalla tiimiäsi pääsemään tavoitteisiin. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä myös muun henkilökunnan kanssa. Olet osa tulevaa johtoryhmää, ja osallistut raportointiin ja esitysten valmisteluun yritysjohdolle.

Odotamme sinulta vahvaa ravintola-alan tuntemusta sekä aikaisempaa työkokemusta vastaavasta tehtävästä. Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Hakemamme ravintolapäällikkö on oma-aloitteinen ja aikaansaava. Ravintolamme on etenkin talvisesongissa hyvinkin kansainvälinen, joten edellytämme hyvää englannin kielen taitoa ja muu kielitaito luetaan eduksi.

Työsuhde on vakituinen ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävään valitulle tarjoamme rennon ja mukavan työyhteisön, osaamiseen ja kokemukseen perustuvan palkkauksen sekä mielekkäät henkilöstöedut.

Ranuan Seudun Matkailu Oy on perustettu vuonna 1981 ja eläinpuisto on avattu 1983. Ranuan Seudun Matkailu Oy:n matkailukokonaisuus on nimeltään Ranua Resort. Ranuan eläinpuistossa on noin 50 eri villieläinlajia sekä kesäaikana lisäksi kotieläinpuisto. Yhtiön toimintaa ovat lisäksi iglu- ja lomakylä, kaksi leirintäaluetta, safaripalvelut, matkamuistomyymälä ja ravintola. Yritys on Lapin johtava perhematkailukohde, jossa vierailee vuosittain yli 130 000 asiakasta. Yhtiössä työskentelee sesongin mukaan noin 20–80 työntekijää. Lisätietoja yhtiöstä www.ranuaresort.com.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen & CV 25.8.2023 mennessä toimitusjohtaja Johanna Koivuselle: johanna.koivunen@ranuaresort.com.

Lisätietoja: Johanna Koivunen – 050 413 1655

 

Kokit ja tarjoilijat

star

Ravintolamme etsii iloisia ja ammattitaitoisia työntekijöitä talvisesonkiin pitämään huolta asiakkaistamme.

Erinomainen asiakaskokemus on sinulle kunnia-asia, ja sinulle on tuttua mm. kassajärjestelmän käyttö ja ylläpito.  Sesonkityö on sinulle tuttua, etkä vierasta nopeasti vaihtuvia tilanteita kiireestä hiljaisiin hetkiin. Ravintolamme on etenkin talvisesongissa hyvinkin kansainvälinen, joten edellytämme hyvää englannin kielen taitoa, muu kielitaito luetaan eduksi.

Odotamme sinulta vahvaa ravintola-alan tuntemusta sekä aikaisempaa työkokemusta vastaavasta tehtävästä. Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä hyvää kielitaitoa.

Työsuhteet ovat määräaikaisia ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Tehtävään valitulle tarjoamme rennon ja mukavan työyhteisön, osaamiseen ja kokemukseen perustuvan palkkauksen sekä mielekkäät henkilöstöedut.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen & CV:si voit lähettää sivun alaosan lomakkeella tai sähköpostilla: rekrytointi@ranuaresort.com

Paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

 

 

 

 

 

Siivoojat

star

Siivoustiimimme tarvitsee auttavia käsiä määräaikaisiin työsuhteisiintalvisesongin ajaksi. Siivoojan työtehtäviin kuuluu majoitustilojen siivous lomahuviloissa, igluissa sekä eläinpuiston asiakastiloissa päivittäin.

Edellytämme positiivista ja joustavaa asennetta, suomenkielen taitoa, huolellisuutta sekä B-ajokorttia. Aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen & CV:si voit lähettää sivun alaosan lomakkeella tai sähköpostilla: rekrytointi@ranuaresort.com

Paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Safarityöntekijät

star

 

Safarityöntekijä työskentelee erilaisten aktiviteettien parissa, joita tarjoamme asiakkaillemme. Toimintamme on kansainvälistä, joten edellytämme englannin kielen taitoa sekä aiempaa kokemusta  vastaavista tehtävistä. Muu kielitaito luetaan eduksi.

Meidän tiimissämme saat olla monessa mukana, sillä asiakkaamme tulevat ympäri maailmaa, ja autat heitä viihtymään meillä, sekä kokemaan ikimuistoisia elämyksiä erilaisten aktiviteettien parissa.

Erilaiset sääolosuhteet ja niiden vaatimat varusteet voivat olla monelle täysin vieraita asioita, joten neuvot ja autat oma-aloitteisesti ja ystävällisesti asiakkaitamme.

Oma-aloitteisuus, asiakaspalveluhenkisyys ja iloinen ja positiivinen asenne ovat piirteitä, joita erityisesti arvostamme, ja sesonkiluonteisessa työssämme edellytämme lisäksi joustavuutta.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen & CV:si voit lähettää sivun alaosan lomakkeella tai sähköpostilla: rekrytointi@ranuaresort.com

Paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

 

Vastaanottovirkailija

star

Haemme  vastaanottotyöntekijää lomahuviloiden, iglukylän sekä leirintäalueen vastaanottojen määräaikaiseen työsuhteeseen talvisesongin ajaksi (noin 3 kk).  Työt alkavat viimeistään 1.12.2023.

Toimintamme on kansainvälistä, joten englannin kielen taito on välttämätön ja aiempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi. Eduiksi luemme myös anniskelu- ja hygieniapassit sekä ensiapukoulutukset EA-1 & EA-2.

Meidän tiimissämme saat olla monessa mukana, sillä asiakkaamme tulevat ympäri maailmaa. Työnkuvaasi kuuluvat päivittäinen vastaanottotyö, sähköpostien käsittely, ohjelmapalveluiden myynti sekä niiden järjestely. Varausohjelmana meillä on käytössä Travius.

Toivomme työntekijöiltämme joustavuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä, reipasta asennetta ja hyviä tiimityötaitoja.  Olethan valmis tekemään tarvittaessa myös yötyötä.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen & CV:si voit lähettää sivun alaosan lomakkeella tai sähköpostilla: armi.petajajarvi@ranuaresort.com

Vastaanottovirkailijan tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae meille töihin

Pudota tiedostot tähän tai
Max. tiedoston koko: 10 MB.

    Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteen ja tietojen käsittelyn.

    jääkarhu Lomahuvila

    Haluatko lukea Ranua Resortin kuulumisia ja vastaanottaa tarjouksia?

    Tilaa uutiskirje