Sisältöön sitemap

Ranua Resort työpaikkana

Ranua Resort on kasvanut vuosikymmenten saatossa ja on nykypäivänä paljon muutakin kuin eläinpuisto. Meillä on arktisen eläinpuiston lisäksi upeat lasi-iglut Ranuanjärven rannalla, hirsiset lomahuvilat lomakylässä vastapäätä eläinpuistoa, kaksi Camping-aluetta, laadukas ravintola sekä lukuisia erilaisia aktiviteetteja vuoden ympäri.

Hoidamme kaikki eläimet esimerkillisesti. Haluamme tarjota kävijöillemme unohtumattomia hetkiä ainutlaatuisessa arktisessa lomakohteessa. Työntekijämme mahdollistavat sen, että voimme  tarjota asiakkaillemme mieleenpainuvia paikallisia ja aitoja kokemuksia ja elämyksiä.

Toimimme vastuullisesti, Ranua Resort on elämyksellinen lomakohde ja palvelemme asiakkaitamme täydellä sydämellä. Ylläpidämme hyvinvoivaa työyhteisöä ja työpaikallamme vallitsee hyvä yhteishenki sekä keskinäinen kunnioitus, arvostus ja luottamus.

Haluaisitko sinä olla osana tiimiämme mahdollistamassa tätä kaikkea?

 

Lue lisää

TÖIHIN RANUA RESORTIIN Avoimet työpaikat

star

Ranua Resort tarjoaa monipuolisia työskentelymahdollisuuksia. Meillä on mahdollista työskennellä niin kesä- kuin talvisesongissa mm.  eläinpuistossa, ravintolassa, vastaanotossa ja safarioppaana.

Osaan työtehtävistä vaadimme jonkin verran alan koulutusta ja/tai työkokemusta, ja lisäksi toivomme työntekijöiltämme joustavuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä, reipasta asennetta ja hyviä tiimityötaitoja. Kielitaidosta on jokaisessa tehtävässä hyötyä, sillä asiakkaamme tulevat ympäri maailmaa.

Ilmoitamme avoimista paikoista nettisivuillamme, somekanavissamme sekä TE-palveluiden avoimissa työpaikoissa.

Voit lähettää hakemuksen alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla: rekrytointi@ranuaresort.com.

Eläintenhoitaja

star

Eläintenhoitajan tehtäviin kuuluu mm. eläinten perustarpeista huolehtiminen, kuten ruokien valmistelu ja ruokinta, hyvinvoinnin seuraaminen ja tilojen puhtaanapito.

Lisäksi huolehdit eläinten virikkeellistämisestä sekä asiakkaiden ohjeistamisesta ja neuvonnasta. Osa eläintenhoitajista osallistuu myös ruokintanäytösten pitämiseen.

Alan tutkinto/koulutus katsotaan eduksi.

Haemme nyt touko-syyskuun ajalle kahta eläintenhoitajaa, ja lisäksi kolmea eläintenhoitajaa, jotka voivat aloittaa  toukokuun lopussa/kesäkuun alussa ja työskennellä elokuun loppuun asti.

Paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Lisätietoja: Heini Niinimäki  040 644 9031 heini.niinimaki@ranuaresort.com.

Hakemukset ja cv osoitteeseen: rekrytointi@ranuaresort.com

 

Vastaanottovirkailija

star

Haemme vastaanottotyöntekijöitä lomahuviloiden, iglukylän sekä leirintäalueiden vastaanottojen määräaikaiseen työsuhteeseen kesäsesongin ajaksi. Toimintamme on kansainvälistä, joten englannin kielen taito on välttämätön ja aiempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi.

Meidän tiimissämme saat olla monessa mukana, sillä asiakkaamme tulevat ympäri maailmaa. Työnkuvaasi kuuluvat päivittäinen vastaanottotyö, sähköpostien käsittely, ohjelmapalveluiden myynti sekä niiden järjestely. Varausohjelmana meillä on käytössä Travius.

Toivomme työntekijöiltämme joustavuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä, reipasta asennetta ja hyviä tiimityötaitoja.  Olethan valmis tekemään tarvittaessa myös yötyötä.

Vastaanottovirkailijan monipuolinen tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

 

Ravintolatyöntekijä

star

Ravintolatyöntekijä työskentelee eläinpuiston ja/tai iglukylän ravintolassamme. Toimintamme on kansainvälistä, joten englannin kielen taito on välttämätön ja muustakin kielitaidosta on varmasti hyötyä. Myös aiempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi.

Ravintolassamme tarvitsemme tarjoilijoita ja salityöntekijöitä, etenkin sesonkiaikoina. Meidän tiimissämme saat olla monessa mukana, sillä asiakkaamme tulevat ympäri maailmaa. Edellytämme asiakaspalveluhenkisyyttä ja iloista ja positiivista asennetta.

Työnkuvaasi kuuluvat normaalit ravintolatyöntekijän tehtävät ja autat asiakkaitamme viihtymään ravintolassamme osana ikimuistoista lomaa. Neuvot tarvittaessa oma-aloitteisesti asiakkaitamme ja palvelet asiakkaitamme hymyillen.

Paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Siivooja

star

Siivoustiimimme tarvitsee auttavia käsiä määräaikaisiin työsuhteisiin sesonkien ajaksi. Siivoojan työtehtäviin kuuluu majoitustilojen siivous lomahuviloissa, igluissa sekä eläinpuiston asiakastiloissa päivittäin.

Edellytämme positiivista ja joustavaa asennetta, huolellisuutta sekä B-ajokorttia. Aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Hae meille töihin

Pudota tiedostot tähän tai
Max. tiedoston koko: 10 MB.

    Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteen ja tietojen käsittelyn.

    jääkarhu Lomahuvila

    Haluatko lukea Ranua Resortin kuulumisia ja vastaanottaa tarjouksia?

    Tilaa uutiskirje