Sisältöön sitemap

Ranua Resort työpaikkana

Ranua Resort on kasvanut vuosikymmenten saatossa ja on nykypäivänä paljon muutakin kuin eläinpuisto. Meillä on arktisen eläinpuiston lisäksi upeat lasi-iglut Ranuanjärven rannalla, hirsiset lomahuvilat lomakylässä vastapäätä eläinpuistoa, kaksi Camping-aluetta, laadukas ravintola sekä lukuisia erilaisia aktiviteetteja vuoden ympäri.

Hoidamme kaikki eläimet esimerkillisesti. Haluamme tarjota kävijöillemme unohtumattomia hetkiä ainutlaatuisessa arktisessa lomakohteessa. Työntekijämme mahdollistavat sen, että voimme  tarjota asiakkaillemme mieleenpainuvia paikallisia ja aitoja kokemuksia ja elämyksiä.

Toimimme vastuullisesti, Ranua Resort on elämyksellinen lomakohde ja palvelemme asiakkaitamme täydellä sydämellä. Ylläpidämme hyvinvoivaa työyhteisöä ja työpaikallamme vallitsee hyvä yhteishenki sekä keskinäinen kunnioitus, arvostus ja luottamus.

Haluaisitko sinä olla osana tiimiämme mahdollistamassa tätä kaikkea?

 

Lue lisää

TÖIHIN RANUA RESORTIIN Avoimet työpaikat

star

Ranua Resort tarjoaa monipuolisia työskentelymahdollisuuksia. Meillä on mahdollista työskennellä niin kesä- kuin talvisesongissa mm.  eläinpuistossa, ravintolassa, vastaanotossa ja safarioppaana.

Osaan työtehtävistä vaadimme jonkin verran alan koulutusta ja/tai työkokemusta, ja lisäksi toivomme työntekijöiltämme joustavuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä, reipasta asennetta ja hyviä tiimityötaitoja. Kielitaidosta on jokaisessa tehtävässä hyötyä, sillä asiakkaamme tulevat ympäri maailmaa.

Ilmoitamme avoimista paikoista nettisivuillamme, somekanavissamme sekä TE-palveluiden avoimissa työpaikoissa.

Voit lähettää hakemuksen sivun alaosan lomakkeella tai sähköpostilla: rekrytointi@ranuaresort.com.

Tule meille kesätöihin!

star

Kesätöiden hakuaika on nyt päättynyt. Saimme todella paljon hakemuksia, kiitos jokaiselle hakijalle!

Käsittelemme hakemukset mahdollisimman pian ja olemme yhteydessä jokaiseen hakijaan.

 

Ravintolasalin vuorovastaava

star

Ravintolamme etsii iloista ja ammattitaitoista salin vuorovastaavaa pitämään huolta asiakkaistamme ravintolassa ja kehittämään ravintolasalin toimintaa.

Ravintolasalin vuorovastaavana erinomainen asiakaskokemus on sinulle kunnia-asia. Työssäsi sinulle on tuttua mm. kassajärjestelmän käyttö ja ylläpito, työvuorosuunnittelu sekä juomatilausten tekeminen. Salin vuorovastaavana toimit lähiesihenkilönä omalle tiimillesi ja johdat esimerkilläsi muita. Sesonkityö on sinulle tuttua, etkä vierasta nopeasti vaihtuvia tilanteita kiireestä hiljaisiin hetkiin. Ravintolamme on etenkin talvisesongissa hyvinkin kansainvälinen, joten edellytämme hyvää englannin kielen taitoa, muu kielitaito luetaan eduksi.

Odotamme sinulta vahvaa ravintola-alan tuntemusta sekä aikaisempaa työkokemusta vastaavasta tehtävästä. Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä hyvää kielitaitoa etenkin englannin osalta. Hakemamme salin vuorovastaava on oma-aloitteinen ja aikaansaava.

Työsuhde on vakituinen ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävään valitulle tarjoamme rennon ja mukavan työyhteisön, osaamiseen ja kokemukseen perustuvan palkkauksen sekä mielekkäät henkilöstöedut.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen & cv 31.5.2023 mennessä osoitteeseen rekrytointi@ranuaresort.com.

Lisätietoja 
Johanna Koivunen, 050 413 1655

 

 

 

 

 

Taloushallinnon asiantuntija

star

Haemme tarkkaa ja toimeen tarttuvaa taloushallinnon asiantuntijaa monipuoliseen ja mielenkiintoiseen rooliin!

Toimenkuvaan kuuluu yhtiön taloushallinnosta vastaaminen, sisältäen asiakirjahallinnon. Tehtävään kuuluu myös henkilöstöhallinnon tehtäviä, kuten työsuhde- ja palkka-asiat, sekä päivittäiset toimistotehtävät. Etsimämme taloushallinnon asiantuntija tuottaa myös erilaisia raportteja yhtiön tarpeisiin.

Taloushallinnon asiantuntija toimii tiiviisti yhteistyössä eri liiketoimintojen kanssa, sekä vastaa siitä, että yhtiön talousasiat hoidetaan huolellisesti ja ajallaan. Tässä roolissa olet myös tärkeä osa yhtiön liiketoiminnan kehittämistä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä, MaRan TES-tuntemus sekä sisäisen laskennan osaaminen katsotaan eduksi. Lisäksi edellytämme erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, oma-aloitteellisuutta sekä hyvää englannin kielen taitoa.

Pääset omalta osaltasi kehittämään brändiuudistuksen läpikäynyttä Ranua Resortin elämyspalvelukokonaisuutta. Tarkempi tehtäväkenttä sovitaan yhdessä valittavan henkilön kanssa huomioiden henkilön erityisosaaminen ja kiinnostuksen kohteet.

Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen, ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävään valitulle tarjoamme rennon ja mukavan työyhteisön, osaamiseen ja kokemukseen perustuvan palkkauksen sekä mielekkäät henkilöstöedut.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen & cv 7.5.2023 mennessä osoitteeseen rekrytointi@ranuaresort.com.

Lisätietoja 
Johanna Koivunen, 050 413 1655

 

 

 

 

 

Siivooja

star

Siivoustiimimme tarvitsee auttavia käsiä määräaikaisiin työsuhteisiin sesonkien ajaksi. Siivoojan työtehtäviin kuuluu majoitustilojen siivous lomahuviloissa, igluissa sekä eläinpuiston asiakastiloissa päivittäin.

Edellytämme positiivista ja joustavaa asennetta, huolellisuutta sekä B-ajokorttia. Aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Vastaanottovirkailija

star

Haemme  kahta vastaanottotyöntekijää lomahuviloiden, iglukylän sekä leirintäalueiden vastaanottojen määräaikaiseen työsuhteeseen kesäsesongin ajaksi (noin 2 kk).  Työt alkavat viimeistään 16.6.2023.

Toimintamme on kansainvälistä, joten englannin kielen taito on välttämätön ja aiempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi.

Meidän tiimissämme saat olla monessa mukana, sillä asiakkaamme tulevat ympäri maailmaa. Työnkuvaasi kuuluvat päivittäinen vastaanottotyö, sähköpostien käsittely, ohjelmapalveluiden myynti sekä niiden järjestely. Varausohjelmana meillä on käytössä Travius.

Toivomme työntekijöiltämme joustavuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä, reipasta asennetta ja hyviä tiimityötaitoja.  Olethan valmis tekemään tarvittaessa myös yötyötä.

Vastaanottovirkailijan tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä .

Lisätietoja:
28.2.2023 saakka Niklas Putkivaara, 040 704 9987
1.3.-3.3.2023 Armi Niemi, 040 704 9987

Vapaamuotoiset hakemukset ja cv:
armi.niemi@ranuaresort.com

 

Hae meille töihin

Pudota tiedostot tähän tai
Max. tiedoston koko: 10 MB.

    Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteen ja tietojen käsittelyn.

    jääkarhu Lomahuvila

    Haluatko lukea Ranua Resortin kuulumisia ja vastaanottaa tarjouksia?

    Tilaa uutiskirje