Sisältöön sitemap

Ranua Resort työpaikkana

Ranua Resort on arktinen luontoelämyskeskus, joka on rakentunut eläinpuistomme ympärille, hullusta ideasta, tinkimättömällä työllä. Eläinpuistomme, majoitus- ja ravintolapalvelumme sekä runsaat aktiviteettimme saattelevat vierailijat unohtumattomien ja aitojen elämysten äärelle ympäri vuoden.

Palvelemme asiakkaamme, kuten huolehdimme luonnostamme ja eläimistämme: täydellä sydämellä. Samalla rakkaudella vaalimme työilmapiiriämme, jossa vallitsee hyvä henki ja keskinäinen kunnioitus, arvostus ja luottamus.

Haluaisitko olla mukana syventämässä matkailijoiden suhdetta luontoon, mahdollistamassa elämyksellisiä kohtaamisia luonnon kanssa?

 

 

Katso avoimet työpaikat

Mitä tarjoamme sinulle

star

Vieraamme Suomesta ja ulkomailta saapuvat luoksemme löytääkseen rauhaa, hiljaisuutta sekä yhteyden luontoon. Sinäkin voit löytää ne.

Kun revontulet loistavat pakkasyössä tai kesän yötön yö valaisee tyyntä järvimaisemaa, tunnet olevasi kaukana kaikesta mutta silti niin lähellä olennaista kuin vain päästä voi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuksia löytää luontoelämysten äärelle myös työn ulkopuolella, sillä työntekijänämme saat alennusta majoituksesta ja lukuisista palveluistamme. Eläinpuistossa voit vierailla veloituksetta vaikka joka päivä.

”Vastaanotossa nautin työn vaihtelevuudesta ja ihmisten kohtaamisesta kasvotusten: silloin pääsee oikeasti olemaan mukana elämysten tuottamisessa. Parasta Ranua Resortilla on ilman kysymystäkään työkaverit ja ilmapiiri ❤ Ei ikinä tarvitse arkailla kysyä mitään, ja kaikki tulevat toimeen.”

”Nautin kovasti viihtyisästä työympäristöstä ja siitä, ettei yksikään päivä ole samanlainen. Ranua Resortilla on myös hyvin yhteisöllinen tapa toimia, mistä olen tykännyt paljon! Työpaikka hyvällä paikalla, helpot kulkuyhteydet moneen suuntaan. Monipuoliset ulkoilumaastot ja ihanat eläinpuiston asukit aivan vieressä ☺️ Ja asiakkaat ovat mukavia! ”

”Ranua Resortilla on kiva olla töissä, koska työssä pääsee tarjoamaan elämyksiä kaikenikäisille ja eri kulttuureista tuleville asiakkaille, ja pääsee oppimaan jatkuvasti uutta eläimistä. Lipunmyynnin työssäni parasta on, että saa työskennellä hyvässä tiimissä yhdessä ratkaisuja etsien. Nopeatempoinen matkailuala vie mennessään ❤”

Majoitus & sijainti

star

Mikäli majoituksen etsiminen osoittautuu konstikkaaksi, autamme sinua löytämään väliaikaisen kodin Ranualta tai lähialueelta.

 

Luontoelämyskeskuksemme sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Rovaniemeltä ja kahden tunnin ajomatkan päässä Oulusta. Linja-autot ajavat Rovaniemen ja Ranuan väliä useita kertoja päivittäin.

Lue lisää kulkuyhteyksistä

Taloushallinnon assistentti

star

Haemme vakituiseen työsuhteeseen  tarkkaa, oma-aloitteista ja aikaansaavaa taloushallinnon assistenttia.

Toimenkuvaasi kuuluu yhtiön taloushallinnon ja henkilöstöhallinnon tehtävät toimitusjohtajan alaisuudessa eli ostoreskontran hoitaminen, työsuhde- ja palkka-asiat, asiakirjahallinto ja päivittäiset toimistotehtävät. Etsimämme taloushallinnon assistentti tuottaa myös erilaisia raportteja yhtiön tarpeisiin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta talous- ja henkilöstöhallinnon tehtävistä sekä hyvää englanninkielen taitoa.  MaRan TES-tuntemus sekä sisäisen laskennan osaaminen katsotaan eduksi.

Pärjäät loistavasti työssäsi, mikäli olet joustava, asiakaspalveluhenkinen ja reipas tiimityöntekijä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen & CV:si voit lähettää sähköpostilla 31.7. mennessä: johanna.koivunen@ranuaresort.com

 

Kokit ja tarjoilijat

star

Iloinen ja ammattitaitoinen joukkomme etsii kaltaisiaan pitämään huolta ravintola-asiakkaistamme.

Palvelemme asiakastamme täydellä sydämellä, ja toivomme sinun jakavan aatoksemme. Lisäksi toivomme, että kassajärjestelmän käyttö ja ylläpito sekö sesonkityö on sinulle tuttua.

Etenkin talvisesongissa ravintolavieraita on ajoittain runsaasti ja ympäri maailman. Siksi työssä pärjääminen vaatii hyvää kielitaitoa sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, joiden avulla luovit työkavereinesi onnistuneesti myös kiireen keskellä.

Tässä auttavat vahva ravintola-alan tuntemus, aiempi työkokemus sekä englannin kielen taito – muu kielitaito on toki oiva lisä.

Työsuhteet ovat määräaikaisia ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Tehtävään valitulle tarjoamme rennon ja mukavan työyhteisön, osaamiseen ja kokemukseen perustuvan palkkauksen sekä mielekkäät henkilöstöedut.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen & CV:si voit lähettää sähköpostilla: rekrytointi@ranuaresort.com

Paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

 

 

 

 

 

Siivoojat

star

Siivoustiimimme tarvitsee auttavia käsiä määräaikaisiin työsuhteisiin sesongin ajaksi. Siivoojan työtehtäviin kuuluu päivittäinen majoitustilojen siivous lomahuviloissa, igluissa sekä eläinpuiston asiakastiloissa.

Työssä loistaminen edellyttää positiivista ja joustavaa asennetta, suomen kielen taitoa, huolellisuutta sekä B-ajokorttia. Aiemman työkokemuksen vastaavista tehtävistä katsomme eduksi.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen & CV:si voit lähettää sähköpostilla: rekrytointi@ranuaresort.com

Paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Safarityöntekijät

star

 

Safarityöntekijänä viet ympäri maailmaa saapuvat asiakkaamme sananmukaisesti aitojen luontoelämysten äärelle. Joukossamme olet mukana tarjoamassa heille ikimuistoisia hetkiä ulkoiluaktiviteettien parissa.

Kohtaat työssäsi monia kieliä ja kansallisuuksia, joten englannin taito on välttämätöntä ja muu kielitaito oivallinen lisä.

Edellytämme myös aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Arktinen kuiskaus on monille asiakkaillemme täysin uusi asia, joten osaat kokemuksen tuomalla varmuudella opastaa heitä viihtymään ja käyttämään pohjoisen olojen vaatimia varusteita.

Pärjäätkin erinomaisesti työssäsi, mikäli olet oma-aloitteinen, asiakaspalveluhenkinen ja ystävällinen luonne. Sesonkiluontoisessa ja nopeasti muuttuvassa työssä hyötyä on myös joustavuudesta.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen & CV:si voit lähettää sähköpostilla: rekrytointi@ranuaresort.com

Paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

 

Vastaanottovirkailijat

star

Haemme talvisesongille vastaanottotyöntekijöitä lomahuviloiden, iglukylän sekä leirintäalueen vastaanottoihin.

Määräaikaisen työsuhteen (noin 3 kk) aikana pääset toivottamaan ympäri maailmaa saapuvat vieraamme tervetulleeksi aitojen luontoelämysten äärelle. Käytännössä työnkuvaasi lukeutuu päivittäinen vastaanottotyö, sähköpostien käsittely, ohjelmapalveluiden myynti sekä niiden järjestely. Varausohjelmana meillä on käytössä Travius.

Kohtaat työssäsi monia kieliä ja kansallisuuksia, joten englannin taito välttämätöntä ja muu kielitaito oivallinen lisä. Etua on myös aiemmasta työkokemuksesta vastaavissa tehtävissä, anniskelu- ja hygieniapassista sekä ensiapukoulutuksista EA-1 & EA-2.

Pärjäät loistavasti työssäsi, mikäli olet joustava, asiakaspalveluhenkinen ja reipas tiimityöntekijä. Olethan valmis tarvittaessa tekemään myös yötöitä.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen & CV:si voit lähettää  sähköpostilla: armi.petajajarvi@ranuaresort.com

Vastaanottovirkailijan tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

jääkarhu Lomahuvila

Haluatko lukea Ranua Resortin kuulumisia ja vastaanottaa tarjouksia?

Tilaa uutiskirje