Sisältöön sitemap

Ranua Resort työpaikkana

Ranua Resort on kasvanut vuosikymmenten saatossa ja on nykypäivänä paljon muutakin kuin eläinpuisto. Meillä on arktisen eläinpuiston lisäksi upeat lasi-iglut Ranuanjärven rannalla, hirsiset lomahuvilat lomakylässä vastapäätä eläinpuistoa, kaksi Camping-aluetta, laadukas ravintola sekä lukuisia erilaisia aktiviteetteja vuoden ympäri.  Hoidamme kaikki eläimet esimerkillisesti. Haluamme tarjota kävijöillemme unohtumattomia hetkiä ainutlaatuisessa arktisessa lomakohteessa. Työntekijämme mahdollistavat sen, että voimme  tarjota asiakkaillemme mieleenpainuvia paikallisia ja aitoja kokemuksia ja elämyksiä.

Toimimme vastuullisesti, Ranua Resort on elämyksellinen lomakohde ja palvelemme asiakkaitamme täydellä sydämellä. Ylläpidämme hyvinvoivaa työyhteisöä ja työpaikallamme vallitsee hyvä yhteishenki sekä keskinäinen kunnioitus, arvostus ja luottamus.

Haluaisitko sinä olla osana tiimiämme mahdollistamassa tätä kaikkea?

 

Lue lisää

TÖIHIN RANUA RESORTIIN Avoimet työpaikat

star

Ranua Resort tarjoaa monipuolisia työskentelymahdollisuuksia. Meillä on mahdollista työskennellä niin kesä- kuin talvisesongissa mm.  eläinpuistossa, ravintolassa, vastaanotossa tai safarioppaana.

Osaan työtehtävistä vaadimme jonkin verran alan koulutusta ja/tai työkokemusta, ja lisäksi toivomme työntekijöiltämme joustavuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä, reipasta asennetta ja hyviä tiimityötaitoja. Kielitaidosta on jokaisessa tehtävässä hyötyä, sillä asiakkaamme tulevat ympäri maailmaa.

Haemme nyt työntekijöitä ravintolaan ja siivoukseen tulevalle talvikaudelle, hakuaika on 30.9.2022 asti. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työsuhteet ovat määräaikaisia. Lisätietoja avoimista paikoista löydät tämän sivun alaosasta.

Ilmoitamme avoimista paikoista nettisivuillamme ajankohtaista-osiossa, somekanavissamme sekä TE-palveluiden avoimissa työpaikoissa.

Voit lähettää hakemuksen alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla: rekrytointi@ranuaresort.com.

TYÖTEHTÄVÄT RANUA RESORTISSA Työskentelymahdollisuudet

star

Ranua Resort tarjoaa monipuolisia työskentelymahdollisuuksia hyvien kulkuyhteyksien ääreltä. Tarjoamme työpaikkoja muun muassa vastaanottovirkailijana majoituspalveluissamme, ravintolatyöntekijänä, kokkina, safarityöntekijänä, siistijänä tai eläintenhoitajana. Osaan työtehtävistä vaadimme jonkin verran alan koulutusta ja/tai työkokemusta, ja lisäksi toivomme työntekijöiltämme joustavuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä, reipasta asennetta ja hyviä tiimityötaitoja. Kielitaidosta on jokaisessa tehtävässä hyötyä, sillä asiakkaamme tulevat ympäri maailmaa.

Safarivastaava

star

Safarivastaava toimii safaritiimin tiimivastaavana, joka yhdessä tiiminsä kanssa tarjoaa asiakkaillemme kattavan valikoiman elämyksiä ja aktiviteetteja osana palvelukokonaisuuttamme talvisesongissa.

Safarivalikoimassamme on asiakkaillemme unohtumattomia elämyksiä arktisessa luonnossa, kuten moottorikelkkasafareita, maastohiihtoa, lumikenkäilyä ja pilkkimistä.

Asiakkaat tulevat pääasiassa ulkomailta, joten hyvä englanninkielentaito on välttämätön. Edellytämme tiimityöskentely- ja asiakaspalvelutaitoja sekä arvostamme kokemusta esimiestyöskentelystä, asiakaspalvelusta ja safaritoiminnasta. Etsimme positiivista ja monitaitoista henkilöä, jolla on erinomaiset ongelmanratkaisutaidot. Vaadimme vähintään B-luokan ajokorttia.

Alan tutkinto/koulutus katsotaan eduksi.

Safarivastaavan työnkuvaan kuuluvat mm:
– turvallisuuskoulutukset safarioppaille
– safarioppaiden perehdytys
– työvuorosuunnittelu
– tiivis yhteistyö aktiviteettien palveluntuottajien kanssa
– vastuu safarikaluston huollosta ja ylläpidosta
– aktiviteettien aikataulutukset
– ostolaskujen käsittely

 

Safarityöntekijä

star

Safarityöntekijä työskentelee erilaisten aktiviteettien parissa, joita tarjoamme asiakkaillemme. Toimintamme on kansainvälistä, joten englannin kielen taito on välttämätön ja muustakin kielitaidosta on varmasti hyötyä. Myös aiempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi.

Meidän tiimissämme saat olla monessa mukana, sillä asiakkaamme tulevat ympäri maailmaa, ja autat heitä viihtymään meillä, sekä kokemaan ikimuistoisia elämyksiä erilaisten aktiviteettien parissa. Erilaiset sääolosuhteet ja niiden vaatimat varusteet voivat olla monelle täysin vieraita asioita, joten neuvot ja autat oma-aloitteisesti asiakkaitamme.

Oma-aloitteisuus, asiakaspalveluhenkisyys ja iloinen ja positiivinen asenne ovat piirteitä, joita erityisesti arvostamme, ja sesonkiluonteisessa työssämme edellytämme lisäksi joustavuutta.

 

Vastaanottovirkailija

star

Vastaanottovirkailija työskentelee lomahuviloiden sekä lasi-iglujen ja leirintäalueiden majoituspalveluissa. Toimintamme on kansainvälistä, joten englannin kielen taito on välttämätön ja muustakin kielitaidosta on varmasti hyötyä. Myös aiempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi.

Meidän tiimissämme saat olla monessa mukana, sillä asiakkaamme tulevat ympäri maailmaa, ja autat heitä viihtymään meillä, sekä neuvot tarvittaessa aktiviteetti-, ravintola- ja majoitusasioissa – ja kaikessa muussakin. Erilaiset sääolosuhteet ja niiden vaatimat varusteet voivat olla monelle täysin vieraita asioita, joten oma-aloitteisuus, asiakaspalveluhenkisyys ja positivisuus ovat piirteitä, joita erityisesti arvostamme. Sesonkiluonteisessa työssämme edellytämme joustavuutta, mikä tarkoittaa myös yötyötä

Työnkuvaasi kuuluvat päivittäinen vastaanottotyö, sähköpostien käsittely, ohjelmapalveluiden myynti sekä niiden järjestely. Varausohjelmana meillä on käytössä Travius.

Ravintolatyöntekijä

star

Ravintolatyöntekijä työskentelee eläinpuiston ja/tai iglukylän ravintolassamme. Toimintamme on kansainvälistä, joten englannin kielen taito on välttämätön ja muustakin kielitaidosta on varmasti hyötyä. Myös aiempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi.

Ravintolassamme tarvitsemme tarjoilijoita ja salityöntekijöitä, etenkin sesonkiaikoina. Meidän tiimissämme saat olla monessa mukana, sillä asiakkaamme tulevat ympäri maailmaa. Edellytämme asiakaspalveluhenkisyyttä ja iloista ja positiivista asennetta.

Työnkuvaasi kuuluvat normaalit ravintolatyöntekijän tehtävät ja autat asiakkaitamme viihtymään ravintolassamme osana ikimuistoista lomaa. Neuvot tarvittaessa oma-aloitteisesti asiakkaitamme ja palvelet asiakkaitamme hymyillen.

Kokki

star

Kokkina työskentelet eläinpuiston/iglujen ravintoloissamme.  Asiakkaamme tulevat ympäri maailmaa, joten osaat huomioida eri kulttuurit ruokien suunnittelussa. Ravintolassa tarjoamme päivittäin aamiaista sekä buffetlounasta.

Englanninkielen taito on tärkeä ja lisäksi arvostamme positiivisuutta sekä tahtoa tuottaa asiakkaillemme elämyksiä hyvän ruoan avulla. Edellytämme lisäksi aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä.

Siivooja

star

Siivoustiimimme tarvitsee auttavia käsiä määräaikaisiin työsuhteisiin sesonkien ajaksi. Siivoojan työtehtäviin kuuluu majoitustilojen siivous lomahuviloissa, igluissa sekä eläinpuiston asiakastiloissa päivittäin.

Edellytämme positiivista ja joustavaa asennetta, huolellisuutta sekä B-ajokorttia. Aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Hae meille töihin

Pudota tiedostot tähän tai
Max. tiedoston koko: 10 MB.

    Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteen ja tietojen käsittelyn.

    jääkarhu Lomahuvila

    Haluatko lukea Ranua Resortin kuulumisia ja vastaanottaa tarjouksia?

    Tilaa uutiskirje