Sisältöön sitemap

Yövy miljoonien tähtien ja revontulien alla

Etsi seurueellenne sopiva majoitus

Henkilöt

+
Katso majoitusvaihtoehdot

2+2

Keittiö

suihku

sauna

wc

VIETÄ YÖ RANUAN TÄHTITAIVAAN ALLA Arctic Igloos -lasi-iglut

star

Arctic Igloos on iglukylä kaikilla mukavuuksilla. Tyylikkäät lasi-iglut sijaitsevat rauhallisella paikalla Ranuanjärven rannalla. Jokaisesta iglusta on näkymä järvelle ja sen ylle kaartuvalle pohjoiselle taivaalle, missä näet tähtitaivaan, revontulet, tai voit ihastella yötöntä yötä vaikka sängyssä makoillen.

Iglut sijaitsevat noin kuuden kilometrin päässä eläinpuistosta. Jokaisesta iglusta on esteetön näkymä järvelle ja igluissamme yövyt luonnon keskellä mukavuudesta tinkimättä. Jokaisessa iglussa on wc, pieni keittiö ja oma sauna.

Igluyöpymiseen voi helposti yhdistää aktiviteetteja jokaisena vuodenaikana. Talvisin igluille voi saapua vaikka moottorikelkalla, ja viipymiseen voi yhdistää myös husky- tai porosafarin. Syksyllä valokuvaamisesta kiinnostuneita houkuttelevat järven pinnasta heijastuvat revontulet. Kesällä taas igluista on vain muutaman metrin matka virkistävälle uinnille järveen. Sijainti tarjoaa myös oivat mahdollisuudet kalastukseen ja melomiseen.

Varaa majoitus

6+2

keittiö

suihku

sauna

wc

YÖVY ELÄINPUISTON LÄHEISYYDESSÄ Laadukkaat lomahuvilat

star

Meillä voit yöpyä mukavasti luonnon keskellä lomakylän hyvin varustelluissa huviloissa. Lomakylä sijaitsee eläinpuistoa vastapäätä ja jokaisessa lomakylän huvilassa on takka, sauna ja keittiö kaikilla mukavuuksilla sekä oma terassi metsänäkymällä. Kaksi huoneistoa voi helposti yhdistää 12 hengen lomahuvilaksi.

Lomakylässä on oma laavu ja aivan vierestä pääset poikkeamaan luontopoluille.

Varaa majoitus

Keittiö

suihku

sauna

wc

Camping Eläinpuisto

Camping Eläinpuisto tarjoaa karavaanareille ja telttailijoille mukavan pysähtymispaikan aivan eläinpuiston naapurissa.

Alueen varustukseen kuuluu keittiö ruokailutiloineen, ulkogrilli, saunat ja suihkut, pyykinpesukone, lasten leikkipaikka ja wc:n tyhjennyspiste. Camping Eläinpuiston palveluja täydentävät mm. eläinpuiston Wild Arctic-ravintola ja Fazer-makeismyymälä.

Matkailuvaunualueen välittömässä läheisyydessä sijaitsevan eläinpuiston lisäksi luontoelämyksiä tarjoaa luontopolku kotineen ja laavuineen. Vuokraa meiltä fatbike ja tutustu pyöräillen Ranuan luontoon!

Osa sähköllisistä caravan-paikoista nyt varattavissa myös ennakkoon!

Varaa caravan-paikka!

Keittiö

suihku

sauna

wc

Camping Ranuanjärvi

AVOINNA KESÄ-ELOKUUSSA

Rauhallinen Ranuanjärven leirintäalue sijaitsee Ranuan keskustan tuntumassa järvenrannan välittömässä läheisyydessä. Lähimpään kauppaan on noin 2 km ja Ranuan eläinpuistoon n. 5 km. Leirintäalueella on teltta- ja asuntovaunupaikkoja sekä kesäasuttavia mökkejä.

Lapsiperheiden iloksi alueella on lapsiystävällinen hiekkaranta sekä vuokrattavat SUP-laudat ja soutuvene. Alueella on myös sauna, jota voi vuokrata oman seurueen käyttöön.

Voit varata leirintämökin ennakkoon. Camping-paikoille ei valitettavasti voida ottaa ennakkovarauksia. Tervetuloa!

Leirintäalue sijaitsee osoitteessa Leirintäalueentie 5, 97700 Ranua

Varaa mökkimajoitus!