Sisältöön sitemap

Ranuan eläinpuisto on nyt elämyksellinen Ranua Resort

Idea Ranuan Zoon, eli Ranuan eläinpuiston perustamisesta syntyi vuonna 1979 erään automatkan aikana. Eläinpuiston perustamisen tarkoituksena oli saada Ranuan kunnan kehitys uudelleen nousuun matkailun kautta. Varsinaiset rakennustyöt aloitettiin 1982 ja  rakennusprosessissa oli mukana ”koko Ranuan kylä”.

Eläinpuisto valmistui lopulta ennätysajassa ja avajaisia vietettiin 17.6.1983. Ranuan eläinpuisto on vakiinnuttanut paikkansa sekä kotimaisten että ulkomailta tulevien matkailijoiden keskuudessa.

Eläinpuisto täyttää ensivuonna 40 vuotta ja juhlistamme merkkipaalua kuukausittain vaihtuvilla teemoilla sekä tapahtumilla.

Olemme nyt paljon muutakin kuin eläinpuisto; meillä on upeat iglut Ranuanjärven rannalla, hienot lomahuvilat lomakylässä vastapäätä eläinpuistoa, kaksi leirintäaluetta, palveleva ravintola sekä lukuisia erilaisia aktiviteetteja vuoden ympäri. Näin juhlavuoden kynnyksellä halusimme koota kaikki palvelumme saman brändin alle ja siitä sai alkunsa Ranua Resort. Nimiuudistuksen yhteydessä myös logomme sai päivityksen, kun vanha tuttu karhunpää sai modernimman ilmeen. Karhu on tunnusmerkkimme jatkossakin.

Toimintamme sisältää jatkossa samat elementit kuin ennenkin kunnioittaen alkuperäämme; olla arktinen eläinpuisto ja tarjota ikimuistoisia elämyksiä matkailijoille.

Ranua Resort on sydämellinen, elämyksellinen ja vastuullinen, ja kaiken tekemisemme keskiössä on asiakas, Sinä.

Olet sydämellisesti tervetullut Ranualle!

jääkarhu Lomahuvila

Haluatko lukea Ranua Resortin kuulumisia ja vastaanottaa tarjouksia?

Tilaa uutiskirje