Sisältöön sitemap

Pikkulapsille

Lapsille

Aikuisille

5 kilometrin huskysafari

Tämä huskysafari sopii kaikenikäisille ja ohjelma alkaa ajo-opetuksella. Toinen aikuisista toimii kuskina, toisen nauttiessa ajelusta ja kauniista luonnon maisemista reessä istuen. Lapset pääsevät aikuisten kanssa samaan rekeen.

Reitti on 5km pitkä, ja  se kulkee metsän keskellä, Ranuan eläinpuiston ympäristössä.

Ajelun jälkeen saat rapsutella huskeja kiitokseksi safarista.

Pikkulapsille

Lapsille

Aikuisille

Tunnin huskysafari

Tämä sopii kaikenikäisille ja ohjelma alkaa ajo-opetuksella, jonka jälkeen osaat itse ohjata koiravaljakkoa turvallisesti. Safarilla toinen aikuisista toimii kuskina, toisen nauttiessa ajelusta ja kauniista maisemista reessä istuen. Lapset matkustavat aikuisten kanssa samassa reessä. Alle 4 vuotiaat voivat osallistua aikuisen sylissä.

​Puolessa välissä ajelua on pieni tauko, jolloin voitte vaihtaa kuljettajaa. Tauon aikana voit myös pyytää opasta ottamaan kuvan teistä.

Valjakkoajelun jälkeen voit rapsutella koiria kiitokseksi safarista.

Lapsille

Aikuisille

2 tunnin huskysafari

Tämä on suosituin huskysafarimme. Aluksi käydään läpi ajo-opetus oppaan johdolla ja sen jälkeen lähdetään matkaan.

Toinen aikuisista saa ohjaa valjakkoa itse ja toinen istuu kyydissä maisemia ihaillen. Ajelu on n. 14-20km, ja puolessa välissä matkaa on tauko, jolloin voitte vaihtaa paikkoja. Tauolla voi ottaa myös kuvia.

Ajelun jälkeen rapsutellaan vielä koiria kiitoksena ikimuistoisesta safarista.

Emme suosittele näin pitkää huskysafaria alle 4-vuotiaille lapsille.

Aikuisille

Koko päivän huskysafari

Safari on pituudeltaan noin 35-45km, jonka aikana pääset todella kokemaan huskyvaljakkoajoa ja saat nauttia hiljaisuudesta luonnon keskellä. Safariin sisältyy oppaan tarjoama maastolounas.

Ohjelma alkaa perusteellisella ajo-opetuksella, jonka jälkeen osaat itse ohjata turvallisesti huskyvaljakkoa. Toinen toimii koiravaljakon ohjaajana ja toinen nauttii maisemista valjakon kyydissä. Safarin aikana pidetään taukoja, jolloin voitte vaihtaa paikkoja.