Sisältöön sitemap

Oppimaan eläinpuistoon

star

Retki Ranuan eläinpuistoon on yksi kouluvuoden kohokohtia. Eläinpuistossa käyminen on jo sinällään antoisaa, ja paljon voi oppia pelkästään eläimiä ja niiden ympäristöä tarkkailemalla. Tietoa eläimistä löytyy infokylteistä, joissa kerrotaan mm. lajin elintavoista ja suojelusta. Lisäksi reitin varrella voi mitata omien ”siipien” kärkivälin, perehtyä kolopesijöiden pönttöihin, aktivoida lihaksia leikkipaikoilla, testata taitoja suopunginheitossa, sekä paljon muuta hauskaa! Eläinpuiston monimuotoinen luonto vaihtuvine vuodenaikoineen tarjoaa myös lukemattomia oppimismahdollisuuksia ympäri vuoden.

Tehtäviä kouluille

star

Kun haluat tehdä eläinpuistoretkestä opettavaisemman, kurkkaa tänne. Sivulle kootaan eri ikäisille tarkoitettua opetusmateriaalia, jota voit hyödyntää ennakkoon jo koulussa sekä eläinpuistossa vieraillessa. Jotkut tehtävistä on suunniteltu projektiluonteisemmaksi, jolloin eläinpuistossa käynti tukee kouluissa tehtävää työskentelyä. Tehtävät auttavat oppilaita tarkkailemaan näkemäänsä, hakemaan tietoa ja pohtimaan asioita.

Esikoulut, 1-2 luokat:

Eläinpuiston bingo E-2lk

Vinkkejä havainnoimiseen

Saukko ja muovi

Jääkarhun sopeumia E-2lk

 

3-6 luokat:

Eläinpuiston bingo 3-6 lk

Jääkarhun sanapiilo

Jääkarhun sopeumia

Suomalainen metsä

 

7-9 luokat:

Arvaa kuka

Lajien sopeutuminen –  opettajalle

Lajien sopeutuminen

Monimuotoisen metsän kartoitus

Varaa opastus ja tee retkestänne entistä hauskempi!

Opastettu kierros

Opastetulla kierroksella kuljette eläinpuistossa oppaan johdolla. Opas kertoo mielenkiintoisia tarinoita eläimistä ja niiden elintavoista, ja vastaa esittämiinne kysymyksiin.

Opastetun kierroksen kesto on 2 tuntia.

Hinta 120 € / ryhmä (max 30 hlö).

 

Eläinopastus

Eläinopastuksen aikana pääsette tutustumaan tarkemmin oppaan valitsemaan eläinlajiin toiminnallisten harjoitteiden kautta. Ohjelma suunnitellaan ikätason mukaan.

Eläinopastuksen kesto on 45 minuuttia.

Hinta 85 € / ryhmä (max 30 hlö).

Varaa opastus tai kysy lisää:

 wildlifepark@ranuaresort.com

016 469 2050

Voit myös kysyä räätälöityä ohjelmaa, mikäli tarjoamamme palvelut eivät täsmää toivedesi kanssa.