Sisältöön sitemap
Ranuan lasi-iglu ja varpaat

Kesälomalainen (rentoutus maximus)

Kesälomalainen, tieteelliseltä nimeltään rentoutus maximus, on elinvoimainen, kun se nauttii luonnonrauhasta ja aidoista luontoelämyksistä.

Maukas ravinto, mielekkäät virikkeet ja viihtyisä majoitus hellivät lajin palautumista ja hyvinvointia. Siksi Ranua Resort on kesälomalaisen luonteva elinympäristö, josta yksilöt nauttivat päiväkausia: yksin, kaksin tai koko perhekunnan kera.

Opi lisää tästä kiehtovasta lajista ja sen elämästä luontevassa elinympäristössään.

Kesälomaileva lapsi keinussa

Elintavat

star

Rentoutus maximus kaipaa paitsi lepoa, myös helposti järjestyviä, elämyksellisiä virikkeitä. Lajityypilliseen käytökseen kuuluvat seikkailunnälkä ja uteliaisuus.

Erityisesti lajin poikaset ovat hyvin aktiivisia ja ottavat ilon irti eläinpuistossa ja luonnossa seikkailusta sekä vedessä loiskuttelusta.

Juomalasit Ranua Resortissa

Ravinto

star

Rentoutus maximus suosii valmiiksi katettujen ja seisovien pöytien antimia. Ravinnonhaussaan laji painottaa ravinnon helppoa saatavuutta ja maukkautta.

Myös raikkaat virkistysjuomat tekevät kesäkuumilla terää yksilöiden vireydelle.

Näin laji syö
lasi-iglut ranuan kesässä

Elinympäristö

star

Kesälomalainen on onnellisimmillaan luonnon ja läheistensä ympäröimänä viihtyisässä majoituksessa, joka sijaitsee virikkeiden ja ravinnonlähteiden äärellä. Tutustu tarjoussivultolla Lomahuviloiden ja Lasi-iglujen kesätarjouksiin!

Näin laji lepää