Sisältöön sitemap

Aikuisille

Lumikenkäretki Korouomaan

Korouoma on noin 30 kilometriä pitkä luode-kaakkosuuntainen rotkolaakso. Kuljemme 5 kilometrin pituisella Koronjää-reitillä, jonka varrelle kohoaa kanjonin kolme suurinta jääputousta. Korouoman rotkolaakso on nimen omaan jääputousten paratiisi. Retki sisältää kulejtuksen Safritalosta retkipaikalle, lumikengät sekä lounaan joka valmistetaan nuotiopaikalla oppaan toimesta.

Aktiviteetin kesto 6 tuntia sisältäen kuljetuksen, lumikenkäilyn ja lounaan.

Minimi 2 henkilöä

Aikuisille

Avantouinti ja sauna

Olisiko sinusta pulahtamaan lähes 0 asteiseen veteen?

On tutkittu, että avantouinnilla on terveyttä edistäviä vaikutuksia ;

Nopea kylmäaltistus paitsi virkistää mutta saa myös hormonit liikkeelle: kortisolin ja endorfiinin eritys lisääntyy. Kudosten jäähtyminen ja kortisoli yhdessä estävät kiputuntemusta, endorfiinit puolestaan saavat aikaan mielihyvän tuntemuksen.

Aktiviteetin kesto n. 2 tuntia, sisältää perinteisen suomalaisen rantasaunan lämmityksen sekä avanto-uinnin.

Minimi 2 henkilöä.

 

Lapsille

Aikuisille

Laskettelureissu Iso-Syöttelle

Lähde valloittamaan Suomen eteläisin tunturi !

Iso-Syötteen 17 eri rinteestä jokainen löytää mieleisensä. Alueella on yhteensä 8 hissiä ; etu- ja takarinteillä asiakkaita palvelevat ankkurihissit ja Lumimaasta löytyy aloitteleville laskijoille sopivat naru- ja mattohissi, sompahissi sekä ankkurihissi.

Nauti laskujen lomassa kauniista tykkylumimaisemasta, pistäydy välillä vaikka kuumalla kaakaolla. Kodalla myös makkaranpaisto mahdollisuus !

Retkeen varataan aikaa n. 8 tuntia, hintaan sisältyy kuljetukset, varusteet sekä liput rinteeseen.

 

Pikkulapsille

Lapsille

Aikuisille

Retki Honkivaaraan

Nyt on aika pakata pulkka mukaan ja suunnata n. 9 kilometrin päähän Ranuan keskustasta kohti Honkivaaraa! Retkeen on varattu aikaa noin kaksi tuntia, lähtö Lomakylän vastaanoton edestä. Honkivaarassa on nuotiopaikka, halutessasi voit pakata omia eväitä mukaan.

Honkivaara on Ranualaisen Pentti Lohen ylläpitämä mäki.

 

 

Pikkulapsille

Lapsille

Aikuisille

Päiväretki Rovaniemelle

Kyyditys Lapin pääkaupunkiin Rovaniemelle ja takaisin, oli se sitten shoppailua, vierailu Taidekeskus / museo Arktikumissa tai itse Joulupukin tapaaminen Joulupukin Pajakylässä. Rovaniemi tarjoaa unohtumattomia elämyksiä kokjo perheelle ympäri vuoden.

Lue lisää Roavniemen poalvelutarjonnasta Visit Rovaniemen – verkkosivuilta.

Retkeen on varattu aikaa 5-6 tuntia kuljetuksineen.