Sisältöön sitemap

HUONEISTOKANSIO Majoittuminen lomahuviloissa

star

Huoneistokansiosta löydät tarpeellista tietoa majoittumiseen liittyen.

Lomakylässämme on  yhteensä 30 modernia lomahuvilaa, joissa jokaisessa on A- ja B-huoneistot. Kaikissa huoneistossa on hyvin varusteltu keittiö, olohuone, kaksi makuuhuonetta ja kaksi lisävuodetta yläkerrassa, kylpyhuone, sauna sekä wc/suihku.

Lomahuvilat on rakennettu ympäristöä kunnioittaen – lämmitysmuotona maalämpö ja rakennusmateriaalina uusiutuva, suomalainen mänty. Kalusteet ovat suomalaista käsialaa, Suomessa valmistettu kotimaista materiaalia hyödyntäen. Ympäröivää luontoa on rakennusvaiheessa vaalittu, täten pääsette nauttimaan aidosta peräpohjalaisesta ja lappilaisesta maisemasta.

Koko henkilökuntamme toivottaa teidät lämpimästi tervetulleiksi ja toivomme että viihdytte luonamme!

Osoite: Ranua Resort Lomakylä ja mökin nimi + A/B
Rovaniementie 29, 97700 Ranua

Wi-Fi: Wildlifepark
ilmainen, ei vaadi salasanaa

Tärkeä info

Sisään- ja uloskirjautuminen

Sisäänkirjautuminen:
Alkaen klo 14

Uloskirjautuminen:
Klo 11 mennessä

Palautathan huoneistonne avaimen vastaanottoon uloskirjautumisen yhteydessä. Vastaanoton aukioloaikojen ulkopuolella voit palauttaa avaimen vastaanoton ulkoseinällä olevaan laatikkoon.

Vastaanotto

Vastaanotto on avoinna päivittäin klo 08 – 20.

Vastaanoton päivystysnumero (24/7): +358 16 469 2055 

Katso kaikki yhteystiedot

Aamiainen

Marras-maaliskuussa aamiainen tarjoillaan Wild Arctic Restaurant- ravintolassa klo 8 – 10. Muina aikoina aamiainen tarjoillaan take awayna.

Ravintola sijaitsee eläinpuiston sisäänpääsyn, vasemman puoleisessa rakennuksessa, lipunmyynnin vieressä.

Wild Arctic Restaurant

Hätänumero 112

Muita tärkeitä puhelinnumeroita:

Myrkytystietokeskus: +359 9 471 977

Päivystys, LKS: +358 16 322 4800

Taksi: +358 16 355 1105

Vastaanoton päivystysnumero (24/7):
+358 164692055

SAUNOMINEN LOMAHUVILOISSA Sauna

star

Olethan varovainen saunassa, koska kiuas on erittäin kuuma.

Älä kuivata saunassa mitään tulipaloriskin vuoksi! Vaatteiden kuivaamista varten eteisessä on kuivauskaappi.

Ohjeet saunan lämmittämiseen:

  1. Laita sauna päälle, painamalla seinäkytkimestä I/O- painikkeesta. Voit halutessasi valita kytkimestä sopivan lämpötilan.
  2. Odota 30-40 minuuttia, jotta sauna on riittävän lämmin.
  3. Käytä saunassa peflettiä. Löydät pefletit kylpyhuoneen allaskaapista.
  4. Peseydy ennen saunaan menoa.
  5. Rentoudu lempeissä löylyissä.
  6. Saunan kiuas sammutetaan seinäkytkimestä, painamalla I/O- painiketta.
  7. Sauna sammuu automaattisesti neljän tunnin kuluttua. Ethän pidä saunaa turhaan päällä.
Mukavia löylyhetkiä!

SÄHKÖAUTOJEN LATAUS Latauspisteet

star
Eläinpuiston pysäköintialueella on 4 pikalatauspistettä ja 6 hidaslatauspistettä, eli samanaikaisesti voi ladata 10 autoa.
Lataamiseen käytetään Virta-mobiilisovellusta, jonka voit ladata sovelluskaupasta. Latauksen hinta on 30snt/kWh ja Autoliiton jäsenille 25 snt/kWh.

Majoituksen aikana

Huoneistomme ovat savuttomia

Löydätte tuhkakupit huoneiston sisäänkäynnin luota, terassilta. Mikäli huoneistossa on tupakoitu, perimme siivouksesta 400 € lisämaksun.

Lemmikkieläimet

Lemmikit ovat tervetulleita osaan huoneistoja. Varmistathan saatavuuden varauksen yhteydessä. Allergiasyistä kaikkiin huoneistoihimme ei voi ottaa lemmikkejä. Jos huoneistossa on ollut lemmikki, josta ei ole ilmoitettu vastaanottoomme, perimme siivouksesta 100 € lisämaksun.

Anniskelu

Kaikissa tiloissamme, ravintolassa, kotaravintolassa, baarissa, vastaanotossamme ja huoneistoissa, on kaikkien alkoholijuomien anniskeluoikeudet. Toimitamme ennakkotilauksesta haluamianne juomia huoneistoihin.

Huoneiston lämpötilan säätö

Jos lämpötila ei tunnu sopivalta, voitte säätää lämpötilan sopivaksi huoneiston seinällä olevasta termostaattisäätimestä. Ongelmatilanteissa otattehan yhteyttä vastaanottoomme.

Takan lämmitys

Takan puut ovat keittiön siivouskaapissa tai puukorissa takan vieressä. Lisää polttopuita voi halutessaan ostaa vastaanotostamme hintaan 10 €. Huomioithan, että takassa ei ole erikseen avautuvaa peltiä tai savuluukkua. Älä käytä liesituuletinta samaan aikaan, kun takassa on tuli! Varothan kamiinan kuumaa pintaa, pinta kuumenee erittäin äkkiä. Tuhka-astia on etuportailla, jonne voitte tarvittaessa tyhjentää tuhkat. Älä koskaan laita tuhkia roskapussiin tulipaloriskin takia.

Lumityöt talvisin

Aloitamme lumityöt aamuisin noin klo 07. Tästä saattaa koitua jonkun verran melua. Pahoittelemme lumitöistä mahdollisesti aiheutuvaa häiriötä!

Välisiivous

Mikäli tarvitsette majoittumisen aikana välisiivousta, voitte pyytää sen vastaanotostamme 016 469 2050 edellisenä päivänä.

Tarvitsetko lisää pyyhkeitä tai wc-paperia?

Ota yhteys vastaanottoon 016 469 2050, niin hoidamme asian.

Siivousvälineet

Keittiön siivouskaapissa on siivousliinoja sekä puhdistusaineita, joita voit tarvittaessa käyttää. Sininen puhdistusliina on tarkoitettu keittiöön, vaalean punainen WC-tiloihin ja harmaa lattian pyyhkimiseen. Astianpesukoneen pesuainepullossa lukee ”DISH WASHER” ja käsitiskiainepullossa ” HAND WASH”. Kaapissa on lisäksi vaaleanpunainen pullo WC:n puhdistukseen ja vihreä pullo yleispuhdistukseen. Siivouskaapin ovessa on lisätietoja siivousvälineisiin liittyen.

Astianpesukoneen käyttöohje

Käytä tiskikoneessa ainoastaan tiskikoneelle tarkoitettua pesuainetta (DISH WASHER) ja tarkista, että hana on auki. Hanan tulee olla käännetty vasemmalle. Tiskikone käynnistyy koneen mallista riippuen joko pyöreästä kytkimestä tai koneen oven päällä olevasta kytkimestä.

Jätteiden lajitteluohje

Huoneistossa on eri jätteille omat jäteastiat. Toinen astia on tarkoitettu pulloille ja tölkeille, ja toinen sekajätteille. Alueella on myös isot jäteastiat lasille, seka- ja paperijätteille.

Ranuan eläinpuisto

Avoinna päivittäin kesäkaudella klo 10-18 ja talvikaudella klo 10-16.

Ranuan eläinpuisto on upea mahdollisuus nähdä arktisia eläimiä aidossa elinympäristössään. Käy myös syömässä eläinpuiston Wild Arctic ravintolassa.

Majoittujien lisäetuna ostetut pääsyliput ovat voimassa koko vierailun ajan. Voit siis käydä eläinpuistossa niin monta kertaa kuin haluat!

Lippuja voi ostaa verkkokaupasta, vastaanotoista ja eläinpuiston lipunmyynnistä. Verkkokaupan kautta ostat lipun aina etuhintaan!

Tutustu eläinpuistoon

Safarit ja aktiviteetit

Ranua Resort järjestää erilaisia safareja ja aktiviteetteja ympäri vuoden. Palveluvalikoimaan kuuluu lyhyitä aktiviteetteja lähialueilla sekä pidempiä, koko päivän kestäviä safareita. Järjestämme myös räätälöityjä retkiä.

Kysy lisää vastaanotostamme!

Safarit ja aktiviteetit