Sisältöön sitemap

Talvi Ranualla

star

Tiesitkö, että Lapin talvi alkaa oikeastaan jo syksyllä? Kyllä vain! Syksyn ruska-aika on upea värinäytelmä, jossa puut hehkuvat kirkkaan keltaisina, oransseina ja punaisina. Luonto alkaa valmistautua tulevan talven koitoksiin.

Ensilumi sataa usein jo loppusyksystä, pysyvä taas saapuu usein vasta myöhemmin. Maltilliset pikkupakkaset luovat keuhkot täyttävää raikkautta. Vihreät (toisinaan purppuraiset) revontulet alkavat ilmestyä taivaalle… ja Ranuan sijainti on niiden näkemiselle ihanteellinen!

Joulukuu tuo tullessaan kaamoksen ja lisää revontulia. Arktiset luonnon valoilmiöt värittävät taivaan säkkipimeässä ympäristössä. Pysyvän lumen tultua alkavat myös talviset aktiviteetit; hiihto, moottorikelkkailu, huskysafarit, pororekiajelut ja lumikenkäilyreissut.

Vuoden lopun kruunaa Lapin aito Joulu. Joululaulut raikaavat ja puuro maistuu taivaalliselle. Perheen pienimmät, ja miksei myös muut vähänkään lapsenmieliset, ihastuvat viimeistään tavatessaan itse Joulupukin poroineen toivottamassa ikimuistoista joulua!

Tutustu alempaa loppusyksyn ja talven taianomaisiin reissuihin Ranualle. Tervetuloa!

Manuli

Arktinen Eläinpuisto

Ranuan Arktinen Eläinpuisto on ainutlaatuinen kokemus. Manulin syvä tuijotus (kuvassa), tunturipöllön lumeen sulautuva väritys ja jääkarhun jylhä olemus odottavat näkijäänsä. Eikä siinä kaikki. Kauniista puistostamme löytyy yli 40 uniikkia eläinlajia, jotka nauttivat elostaan Ranuan talvisissa maisemissa. He rakastavat vierailijoita – ja toivovat tänä talvena tapaavansa juuri sinut!

Katso lisää
Revontulet

Ikimuistoiset Aktiviteetit

Oletko koskaan kokenut revontulia Lapin henkeäsalpaavan taivaan alla? Rekiajelua kirpakassa pakkasessa poron vetämänä? Tai pilkkikalastusta valkean avoimella järvenselällä? Kaikki nämä ja paljon muuta on mahdollista sisällyttää ikimuistoiseen talvireissuusi Ranualla!

Katso lisää
Nainen Iglu Talvi

Talviset Lasi-iglut

Arctic Igloos on parasta, mitä talvella on tarjota. Lasikuvun lävitse voit ihastella esteettömästi lumen peittämää mieletöntä näköalaa Ranuanjärven horisonttiin. Tule ja nauti taianomaisesta yöpymisestä Ranuan talvitaivaan alla… kenties Revontulet näyttäytyvät juuri sinulle?

Katso lisää
Lomahuvila

Tyylikkäät Lomahuvilat

Huvilat ovat yksi talven ehdottomista suosikeista. Niistä löytyy kaikki talvilomailuun tarvittavat mukavuudet; ihana takka, moderni sauna ja lämminhenkinen keittiö. Kaksi huoneistoa voi helposti yhdistää 12 hengen lomahuvilaksi. Mikä parasta, lomakylä sijaitsee aivan eläinpuiston naapurissa ja läheltä löydät myös oman laavun sekä kauniit hiihtoladut.

Katso lisää

Tekemistä Talvireissuun

Ranua Resortissa vieraillessasi löydät kattavan kirjon palveluita ja tekemistä jokaiseen makuun. Keskiössä ovat sykähdyttävä talvinen luonto, ihastuttavat eläimet sekä aito lappilainen mystisyys. Voit valita eri aktiviteeteista houkuttelevimmat – tai käydä testaamassa vaikka ne kaikki! Joka tapauksessa yksi asia on varma… viet kotiin mukanasi ikimuistoisia kokemuksia arktisen Lapin sydämestä.

2+2

Keittiö

suihku

sauna

wc

VIETÄ YÖ RANUAN TÄHTITAIVAAN ALLA Arctic Igloos -lasi-iglut

star
Varaa majoitus

6+2

keittiö

suihku

sauna

wc

YÖVY ELÄINPUISTON LÄHEISYYDESSÄ Laadukkaat lomahuvilat

star
Varaa majoitus