Sisältöön sitemap

Eläinpuistovierailu

star

Ryhmähinnasto, vähintään 11 hlöä:

Aikuinen 19,00 €
Lapsi 4-14 vuotta 15,50 €
Eläinpuisto opastus 120,00 €/1-30 henkilöä

Koulujen opettajat veloituksetta
Päiväkodin ohjaajat veloituksetta
Ryhmän opas ja kuljettaja veloituksetta

Ryhmävarausten sitova henkilömäärä tulee vahvistaa 7 vrk:tta ennen varauspäivää. Varaukset ja tiedustelut wildlifepark@ranuaresort.com

Lähetä tarjouspyyntö

Ruokailu

star

Varaa ryhmällesi ruokailu etukäteen eläinpuiston Wild Arctic ravintolaan!

Varmista sujuva ruokailu ja tee ryhmävaraus ennakkoon. Maistuva lounasbuffet on tarjolla vuoden jokaisena päivänä. Sitovat varaukset tarvitsemme viikkoa ennen vierailua. Ruokailut laskutetaan ennakkoon ilmoitettujen määrien mukaisesti.

Varaukset ja tiedustelut wildlifepark@ranuaresort.com

 

Lähetä tarjouspyyntö

Majoitus ryhmille

star

Varaa majoitus ryhmällesi Lomahuviloissa tai Lasi-igluissa!

Majoituksemme sopivat erinomaisesti isommallekin ryhmälle. Lomahuviloita on yhteensä kolmekymmentä 1-6 hengen huoneistoa ja Lasi-igluja on kahta eri mallia yhteensä kaksikymmentä kappaletta. Kaikissa majoituksissa on keittomahdollisuus ja oma sauna. Liinavaatteet, pyyhkeet ja lähtösiivous sisältyvät aina hintaan.

Yhdistä majoitukseen myös eläinpuistokierros, aktiviteetti tai ryhmäruokailut. Suunnittelemme mielellämme teille sopivan kokonaisuuden!

Pyydä ryhmämajoitustarjous sales@ranuaresort.com tai ota yhteyttä tarjouspyyntölomakkeella.

Lähetä tarjouspyyntö
Kokoustila

Kokous- ja juhlatila

star

Varaa juhlatila omaan käyttöön!

Tila sijaitsee Wild Arctic ravintolan yhteydessä ja on varattavissa sekä kokouksiin että tilaisuuksiin. Tilaan sopii jopa 70 henkilöä. Tilassa on ilmainen langaton Wifi, videotykki ja valkokangas sekä mahdollisuus langattomaan jakamiseen. Tilaa valmis paketti tai räätälöi tilaisuutesi mukaan. Tilassa onnistuu niin tapaamisten kuin juhlienkin järjestäminen!

Tilavuokrat ilman tarjoiluja:

  • 45 € per alkava tunti
  • 100 € / 4 tuntia
  • 200 € / 8 tuntia

Hinnat ovat voimassa ravintolan aukioloaikoina. Teemme erillisen tarjouksen, mikäli tilavaraus on aukioloaikojen ulkopuolelle. Huomioittehan, ettei tilaan voi tuoda omia ruokia / juomia, vaan tarjoilut tulee tilata ravintolasta.

Lähetä tarjouspyyntö

Kota

star

Varaa käyttöönne tunnelmallinen kota!

Kota sijaitsee heti ravintolan takana, eläinpuiston puolella. Vapaamuotoiseen tilaisuuteen suositeltu henkilömäärä on max 50 henkilöä ja ruokailukäytössä max 36 henkilöä. Kota on varattavissa yksityiskäyttöön myös ilta-aikaan. Kodalle on tilattavissa tarjoilut, sekä ruoat että juomat, suoraan ravintolastamme. Huomioittehan, että kota on anniskelualuetta.

Kodan tilavuokra 2 h / 120 € ja 3 h / 150 € ravintolan aukioloaikoina. Pyydä tarjous pidemmälle ajalle tai ravintolan aukioloaikojen ulkopuolelle!

Varaukset ja tiedustelut wildlifepark@ranuaresort.com

Lähetä tarjouspyyntö
jääkarhu Lomahuvila

Haluatko lukea Ranua Resortin kuulumisia ja vastaanottaa tarjouksia?

Tilaa uutiskirje