Sisältöön sitemap

Vastaanottovirkailija

star

Vastaanottovirkailija työskentelee lomahuviloiden sekä lasi-iglujen ja leirintäalueiden majoituspalveluissa. Toimintamme on kansainvälistä, joten englannin kielen taito on välttämätön ja muustakin kielitaidosta on varmasti hyötyä. Myös aiempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi.

Meidän tiimissämme saat olla monessa mukana, sillä asiakkaamme tulevat ympäri maailmaa, ja autat heitä viihtymään meillä, sekä neuvot tarvittaessa aktiviteetti-, ravintola- ja majoitusasioissa – ja kaikessa muussakin. Erilaiset sääolosuhteet ja niiden vaatimat varusteet voivat olla monelle täysin vieraita asioita, joten oma-aloitteisuus, asiakaspalveluhenkisyys ja positivisuus ovat piirteitä, joita erityisesti arvostamme. Sesonkiluonteisessa työssämme edellytämme joustavuutta, mikä tarkoittaa myös yötyötä

Työnkuvaasi kuuluvat päivittäinen vastaanottotyö, sähköpostien käsittely, ohjelmapalveluiden myynti sekä niiden järjestely. Varausohjelmana meillä on käytössä Travius.

Ravintolatyöntekijä

star

Ravintolatyöntekijä työskentelee eläinpuiston ja/tai iglukylän ravintolassamme. Toimintamme on kansainvälistä, joten englannin kielen taito on välttämätön ja muustakin kielitaidosta on varmasti hyötyä. Myös aiempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi.

Ravintolassamme tarvitsemme tarjoilijoita ja salityöntekijöitä, etenkin sesonkiaikoina. Meidän tiimissämme saat olla monessa mukana, sillä asiakkaamme tulevat ympäri maailmaa. Edellytämme asiakaspalveluhenkisyyttä ja iloista ja positiivista asennetta.

Työnkuvaasi kuuluvat normaalit ravintolatyöntekijän tehtävät ja autat asiakkaitamme viihtymään ravintolassamme osana ikimuistoista lomaa. Neuvot tarvittaessa oma-aloitteisesti asiakkaitamme ja palvelet asiakkaitamme hymyillen.

 

 

Kokki

star

Kokkina työskentelet eläinpuiston/iglujen ravintoloissamme.  Asiakkaamme tulevat ympäri maailmaa, joten osaat huomioida eri kulttuurit ruokien suunnittelussa. Ravintolassa tarjoamme päivittäin aamiaista sekä buffetlounasta.

Englanninkielen taito on tärkeä ja lisäksi arvostamme positiivisuutta sekä tahtoa tuottaa asiakkaillemme elämyksiä hyvän ruoan avulla. Edellytämme lisäksi aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä.

Safarityöntekijä

star

Safarityöntekijä työskentelee erilaisten aktiviteettien parissa, joita tarjoamme asiakkaillemme. Toimintamme on kansainvälistä, joten englannin kielen taito on välttämätön ja muustakin kielitaidosta on varmasti hyötyä. Myös aiempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi.

Meidän tiimissämme saat olla monessa mukana, sillä asiakkaamme tulevat ympäri maailmaa, ja autat heitä viihtymään meillä, sekä kokemaan ikimuistoisia elämyksiä erilaisten aktiviteettien parissa. Erilaiset sääolosuhteet ja niiden vaatimat varusteet voivat olla monelle täysin vieraita asioita, joten neuvot ja autat oma-aloitteisesti asiakkaitamme.

Oma-aloitteisuus, asiakaspalveluhenkisyys ja iloinen ja positiivinen asenne ovat piirteitä, joita erityisesti arvostamme, ja sesonkiluonteisessa työssämme edellytämme lisäksi joustavuutta.

 

 

 

Siivooja

star

Siivoustiimimme tarvitsee auttavia käsiä määräaikaisiin työsuhteisiin sesonkien ajaksi. Siivoojan työtehtäviin kuuluu majoitustilojen siivous lomahuviloissa, igluissa sekä eläinpuiston asiakastiloissa päivittäin.

Edellytämme positiivista ja joustavaa asennetta, huolellisuutta sekä B-ajokorttia. Aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

 

Eläintenhoitaja

star

Eläintenhoitajana huolehdit eläinpuiston eläimistä osana osaavaa ja reipasta tiimiä. Monipuoliseen työnkuvaan kuuluvat mm. eläinten ruokahuolto, eläintilojen puhtaanapito, eläinten hyvinvoinnin tarkkailu ja virikkeellistäminen sekä muista eläinten perustarpeista huolehtiminen. Lisäksi työtehtäviisi voi kuulua muutakin osaamisestasi ja kokemuksestasi riippuen. Työ on suurelta osin fyysistä ja sitä tehdään ulkona kaikessa säässä.

Edellytämme vähintään noin vuoden kokemusta eläintarhaeläinten hoitamisesta ja/tai soveltuvaa tutkintoa sekä vähintään B-ajokorttia. Arvostamme positiivista asennetta ja oma-aloitteisuutta sekä tiimityötaitoja.

Lisäksi arvostamme puusepäntaitoja sekä muuta korjaus- ja rakennusosaamista, kokemusta ja osaamista eläinten kouluttamisesta sekä asiakaspalvelusta, ja asiakasryhmien kanssa toimimisesta. Eduksi katsotaan myös Suomen luonnonvaraisten lajien tuntemus harrastusten tai koulutuksen kautta tai muu työtehtävien hoitoa edistävä osaaminen.