Sisältöön sitemap

Järjestäjä
Ranuan Seudun Matkailu Oy
Rovaniementie 29, 97700 Ranua
Puh 016 469 2050
info@ranuaresort.com

Osallistumisoikeus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Instagramin käyttäjät pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat osallistuneet arvonnan tai sen osien valmisteluun tai toteuttamiseen. Alle 18-vuotias osallistuu huoltajansa luvalla. Osallistumiskertoja ei ole rajoitettu.

Osallistumisaika
Osallistumisaika on 28.5.–12.6.2022. Voittajat arvotaan 14.6.2022.

Osallistuminen
Osallistut arvontaan arvontapäivityksestä tykkäämällä tai siihen reagoimalla. Voit kommentoida tähän julkaisuun kenen kanssa lähtisit Ranualle nauttimaan Igluyöstä.

Palkinnot
Yhden yön majoitus kahdelle hengelle Arctic Fox Igloos Twin Igloossa buffet-aamiaisineen. Palkinnon kokonaisarvo on 280,00 €.

Voitosta ilmoittaminen
Voitoista ilmoitetaan arvonnan voittajille lähettämällä henkilökohtainen viesti Instagramissa. Lahjakortti toimitetaan voittajalle sähköisenä lahjakorttina, joka on  voimassa 31.08.2022 saakka. Sähköinen lahjakortti esitetään majoitusvarausta tehdessä tai sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Järjestäjän vastuu
Ranuan Seudun Matkailu Oy vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. Arvontaan osallistujat vapauttavat Ranuan Seudun Matkailu Oy:n sekä arvonnan mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan.

Arvonnan järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista tiedoista, joiden takia mahdollisia palkintoja ei voida toimittaa. Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä  Ranuan Seudun Matkailu Oy:lle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

Muut ehdot
Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja  Ranuan Seudun Matkailu Oy:n niiden nojalla tekemiä päätöksiä. Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistuja sitoutuu noudattamaan arvontaan mahdollisesti liittyvien Ranuan Seudun Matkailu Oy:stä riippumattomien palvelujen, kuten Instagramin ja Facebookin käyttöohjeita. Tällaiset palvelut eivät liity arvontaan eivätkä suosittele tai hallinnoi sitä millään tavalla. Osallistuja vapauttaa Instagramin ja Facebookin kaikesta vastuusta. Ranuan Seudun Matkailu Oy pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvotaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin arvonnan toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin.